Adrien Brody

Georgina Chapman heeft een aantal zware jaren achter de rug. Harvey Weinstein, waarmee ze destijds nog getrouwd was, werd door verschillende vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik. Op het moment dat dit aan het licht kwam heeft zij ook direct besloten bij hem weg te gaan en van hem te scheiden. Het lijkt er nu sterk op dat ze een nieuwe relatie heeft met Adrien Brody.

Sinds afgelopen herfst zouden de twee al een relatie hebben. Dit nadat de beroemde modeontwerpster liet weten niet meer te willen daten na alles wat er rondom Weinstein is gebeurt. Volgens een woordvoerder had Chapman een gigantisch moeilijke periode achter de rug, en wilde zij zich alleen maar volledig op haar kinderen richten.

Mening bijgesteld

Uiteindelijk heeft Chapman dus toch haar mening bijgesteld en is weer gaan daten. Zij en Brody hadden elkaar al een paar keer ontmoet tijdens verschillende evenementen. In april besloten zij te beginnen met daten toen ze elkaar tegenkwamen op een feest in Puerto Rico. Adrien Brody, die onder andere bekend is van The Pianist en de serie Peaky Blinders, zou Chapman de afgelopen jaren veel hebben gesteund. Op deze manier is hij uitgegroeid tot haar geliefde.

Bron foto: pagesix.com

Laat hieronder uw mening weten