André Hazes en Bridget Maasland niet langer een setje

Waar André in november vorig jaar nog wereldkundig maakte dat hij en Bridget Maasland een setje waren, is het nu na drie maanden alweer voorbij, zo bevestigen André en Bridget.

Dit zou, volgens de twee, komen doordat de aandacht van de afgelopen weken de doodsteek is geweest voor hun relatie. Door de druk die op hun relatie lag en alle aandacht die daarvoor was, hebben zij nu moeten besluiten een punt achter hun relatie te zetten.

Commotie rondom relatie

In november gaf André aan dat hij en Monique al een tijdje uit elkaar waren en niet meer samen woonden. Ook gaf hij aan Bridget meer dan leuk te vinden. Hij zei destijds: “Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen”.

Vakantie

Vorige maand zijn André en Bridget echter nog op vakantie geweest samen. Ze genoten van de romantiek in Rome en maakte daar aan elkaar duidelijk hoeveel ze van elkaar houden door een ketting te dragen met de initiaal van de ander. Ook gaf hij destijds aan dat Bridget zijn zielsverwant is. Hij gaf zelfs aan dat hij hoopte dit jaar samen te gaan wonen met Bridget. Hij zou alleen nog maar in zijn eigen huis te vinden zijn wanneer zijn zoontje op bezoek komt. En ook Bridget gaf aan graag “stokoud” te willen worden met André.

Laat hieronder uw mening weten