Anouk

Gisteravond zagen bijna 1,6 miljoen kijken hoe coach Anouk uithaalde in The Voice of Holland. Haar pupil verloor van Daphne, wiens optreden totaal mislukt was. Doordat Anouk hier verbaast over was stelde ze: “Dat was een flater. Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is, dat kan bijna niet.”

Halve finale

De uitzending van gisteren was de halve finale, en deze was niet te voorspellen. Zo behoorden kandidaten Ayoub en Kes tot de grote favorieten, nadat ze eerder al met een duet in de hitparade terecht waren gekomen. Toch moesten zij gisteren allebei het veld ruimen in de nieuwe ‘crossbattles’. Doel hiervan is dat een kandidaat uit het ene team gekoppeld wordt aan iemand van een ander team.

Maar de grootste verrassing was toch wel dat Sanne uit het team van Anouk, naar huist moest. Zij moest het opnemen tegen Daphne uit team Ali B. het optreden van Sanne was haast perfect te noemen, terwijl het optreden van Daphne totaal mislukt was. Ze zij hier na afloop zelf over: “Ik was het opeens helemaal kwijt.” Toch koos 58% van het publiek voor haar, waardoor zij een plek heeft in de finale.

Het was gewoon bullshit

Het is niet de eerste keer dat Anouk laat merken wat ze van publieksstemmen vindt. “Als je het volk laat stemmen, dan gebeuren dat soort dingen soms. Boutformat. Het was een flater. Je zou bijna zeggen dat het vooropgezet is, dat kan bijna niet.”

Presentator Martijn Krabbé vond dat ze dit niet kon zeggen maar Anouk liet zich niet de mond snoeren en stelde: “Ik kan het wel zeggen. Het was gewoon bullshit.” Vervolgens probeerde Martijn het format nog te verdedigen, maar Anouk wilde er verder geen woorden meer aan vuil maken.

Bron foto: televizier.nl

Tags

Laat hieronder uw mening weten