Badr Hari
Inhoudsopgave Toon

Op 20 juni neemt Badr Hari het in Rotterdam Ahoy op tegen de Roemeense trainingspartner van Rico Verhoeven, Benjamin Adegbuyi. Dit heeft Glory gisteravond in Utrecht bekend gemaakt.

Adegbuyi

Benjamin Adegbuyi is, net als Hari, 35 jaar oud. In zijn carrière heeft hij 46 bokspartijen gespeeld, waarvan hij er 40 wist te winnen. Wel heeft hij twee keer verloren van Glory-kampioen en trainingspartner Rico Verhoeven. Adegbuyi staat op de tweede plek op de lijst van zwaargewichten van Glory.

Hari

Badr Hari heeft niet meer gebokst sinds afgelopen december. Hij stond toen in de ring tegenover Verhoeven maar moest zijn partij, net als in 2016, opgeven door een blessure. Dit terwijl het gevecht tot dat punt goed voor hem verliep.

Dit was zijn tweede gevecht voor Glory sinds hij in 2017 aankondigde terug te keren in deze sport. Daarvoor zat hij een celstraf uit wegens mishandelingen in het uitgaansleven. In maart 2018 wist hij het gevecht tegen Hesdy Gerges met moeite te winnen in Ahoy. Echter werden allebei de boksers na deze wedstrijd geschorst omdat bleek dat ze doping hadden gebruikt.

Bron foto: flickr.com

Laat hieronder uw mening weten