Arjen Lubach Beter in Bed

Is Lubach dan niet alleen beter in bed, maar ook nog beter als het gaat om het maken van muziek? Arjen Lubach zijn nummer over Thierry Baudett wordt zo goed ontvangen, dat de presentator en tevens cabaretier mogelijk met een Annie M.G. Schmidt prijs naar huis kan gaan. Hij is immers genomineerd om deze felbegeerde prijs op korte termijn mogelijk in de wacht te slepen.

Kans op prijzen voor Arjen Lubach

Maandagavond werd bekend gemaakt dat Arjen Lubach in de race is. Het nieuws werd aan heel Nederland bekend gemaakt tijdens het Radio 5-programma Volgspot. Het is niet gek dat dit nummer kans maakt. Eerder werd het een grote hit die ruim 1,4 miljoen keer op YouTube is bekeken. Ook op Spotify wist het nummer nog eens 1,65 miljoen luisteraars te trekken. Er moet wel rekening mee worden gehouden dat mensen mogelijk het nummer op zowel YouTube als Spotify hebben geluisterd.

Het nummer waarmee Arjen Lubach zo hoog scoort is Beter in Bed. Jaarlijks wordt de Annie M.G. Schhmidtprijs uitgereikt en dit keer is Arjen Lubach groot kansmaker. Op het moment dat hij het nummer uitgaf, genoot hij van veel populairiteit. Het nummer ging viraal en velen kennen zijn lied Beter in Bed van binnen naar buiten. Het is een liedje wat duidelijk maakt dat Arjen Lubach meer is dan een presentator. Het cabaretnummer zit namelijk vol met typische Arjen Lubach grappen.

Daverend succes in de show

Het nummer gaat over een wilde en woeste nacht die Arjen Lubach zou hebben meegemaakt. Die nacht deelde hij met de ex-minnares van Thierry Baudet. Dit is de leider van de politieke partij Forum voor Democratie. Eerder werd het nummer voor het eerst ten gehore gebracht tijdens zijn theatershow Lubach Live! Hier werd het nummer al met open armen ontvangen. Fans konden genieten van het humoristische gehalte wat dit nummer met zich meeneemt.

Veel mensen vonden het misschien wel het mooiste momenten uit heel de live show van Arjen Lubach. Door het seksuele thema van het nummer, is het lied voornamelijk populair onder jonge fans van Arjen Lubach. De allerjongste fans van de presentator en cabaretier kunnen het lied alleen niet luisteren.

YouTube blokkeert het voor hen omdat er natuurlijk seks in voor komt. Niet gek ook, want heel het nummer gaat over een wilde nacht die de cabaratier met de ex-minnares van Thierry Baudett zou hebben ervaren. Arjen Lubach zou volgens het nummer ‘beter in bed zijn dan politicus Thiery Baudett’.

Zelf de clip van Beter in bed Arjen Lubach kijken

Wil je zelf het nummer nog een keer luisteren? Hieronder vind je de videoclip. Op die manier krijg je een indruk waar vele fans zo enthousiast door zijn geworden. De clip verscheen 4 juli al op YouTube en kreeg veel lovende reacties. Velen daarvan zijn onder de video op YouTube terug te vinden. Er worden zelfs al suggesties voor vervolgnummers genoemd, waar Arjen Lubach mogelijk echt iets mee kan.

Beter in bed van Arjen Lubach luisteren via spotify

Het nummer van Arjen lubach is daarnaast ook te beluisteren via spotify. Waar hij op moment van schrijven bijna 1,7 Miljoen stream op zijn.

Alex Klaassen ook in de running

Arjen Lubach moet het in de competitie opnemen tegen Alex Klaassen. Hij is namelijk ook in de running om de Annie M.G. Schmidtprijs misschien mee naar huis te nemen. Zijn nummer heet Gewoon Opnieuw uit de voorstelling Showponies II. Ook Klaasen is een cabaretier. Hij heeft eerder kans gemaakt op een Annie M.G. Schmidtprijs, maar zag toen dat anderen de prijs voor hem weg kaapten. Zo verloor hij eerder van Jan Beuving en Patrick Nederkoorn. Ook moet Arjen Lubach het opnemen tegen Brigitte Kaandorp. Zij voet het nummer Het Is Gebeurd op.

De Annie M.G. Schmidtprijs bestaat al sinds 1991. Sindsdien wordt deze prijs jaarlijks uitgereikt. De prijs is een borstbeeldje van tekstdichteres Annie M.G. Schmidt. De uitreiking vind eind deze maand op 30 maart plaats. Eerder wisten Harrie Jekkers, Jenny Arean, Jan Boerstoel, Jan Rot, Bram Vermeulen, Maarten van Roozendaal, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk en Kiki Schippers de prijs in de wacht te slepen. Zal Arjen Lubach aan dit lijstje worden toegevoegd?

Birgitte Kaandorp won ook in 2010 de Annie M.G. Schmidtprijs al eens, dus voor Arjen Lubach kan zij nog een lastige tegenstander worden.

Laat hieronder uw mening weten