Boer Zoekt Vrouw Boerin Annemiek heeft in de laatste uitzending iedereen naar huis. Ze blijft nog liever alleen dan met deze mannen in één huis te zitten. Gisterenavond besloot ze haar logees Jelte en Erik naar huis te sturen en daardoor heeft de boerin geen logees meer. Haar missie om als boerin een man te vinden lijkt dus ook mislukt. De boerin ziet geen kansen om hier de liefde te vinden.

Annemiek alleen in Boer Zoekt Vrouw

Het is voor kijkers een interessante twist. Zo leek het er eerder nog op dat Boer Zoekt Vrouw boerin Annemiek nog gevoelens ontwikkelde voor Erik. Al snel werd daarom Jelte naar huis gestuurd en mocht Erik het doen met de veel belovende woorden: ‘ik vind jou best leuk’. Achteraf bleek Annemiek Erik helemaal niet zo leuk te vinden, want ook Erik zet een punt achter zijn Boer Zoekt Vrouw avontuur. Dit betekend dat boerin Annemiek al haar potentiele vriendjes naar huis heeft gestuurd en vooralsnog alleen op de boerderij achterblijft.

Er blijken wel gevoelens te zijn, maar die zijn niet sterk genoeg om dit avontuur met Erik aan te gaan. “Ondanks dat ik gevoelens voor jou begin te krijgen, denk ik gewoon niet dat het haalbaar is. Ik ben niet toe aan een latrelatie. Op langere termijn gaat het pijn doen”, onthult de boerin. “Zullen we eerst maar een broodje maken en ga jij dan je tas inpakken?” Daardoor werd de logeerweek van zowel Erik als Jelte van zeer korte duur. Erik mocht eerder naar huis dan hij had gehoopt.

Reacties op de sociale media

Op sociale media onbegrip te bespeuren voor de keuze van Annemiek. Zo vinden mensen het raar dat ze zegt gevoelens voor iemand te hebben, maar hem dan zo te behandelen. Anderen leven juist met haar mee en begrijpen de keuze volledig. Zo kwamen beide heren uit verre plekken in Nederland en zou het in het begin sowieso een latrelatie moeten worden. De ene komt uit Drenthe en de ander uit Gelderland, iets wat boerin Annemiek natuurlijk eerder niet wist toen er allemaal reagerende brieven kwamen op haar Boer Zoekt Vrouw avontuur van dit seizoen.

Laat hieronder uw mening weten