Call of Duty Warzone gratis downloaden

Vanaf vandaag is het gratis spel Call of Duty: Warzone te downloaden. In deze game staat een gamemodus centraal die heel erg lijkt op het immens populaire spel Fortnite.

Battle Royale

In de Battle Royale-modus van Call of Duty: Warzone word je als speler met 149 andere spelers op een eiland gedropt, waarbij je langzaamaan het midden moet zien te bereiken zonder uitgeschakeld te worden. Degene die als laatste overblijft, heeft gewonnen.

Bij Plunder, een speloptie binnen de game, is het de bedoeling dat je tijdens een potje zoveel mogelijk geld verzameld. Dit kun je doen door zeldzame voorwerpen te zoeken in het level, maar ook door opdrachten uit te voeren en tegenstanders te beroven.

Het enige dat anders is aan deze modus en die van Fortnite, is dat je in Fortnite niet meer mee mag spelen wanneer je bent doodgeschoten, en hier wel. Je hebt de kans om weer tot leven te komen maar, dan moet je wel eerst een één-op-één gevecht spelen met een andere doodgeschoten speler.

Elk platform

Het spel is beschikbaar voor elk platform maar spelers kunnen ook ongeacht het platform dat ze gebruiken met elkaar spelen. Dit betekent dat jij als PlayStation 4-gamer het op kunt nemen tegen iemand die speelt op de Xbox One of een Windows pc. Ook wordt je voortgang tussen deze platformen bijgehouden zodat je altijd van apparaat kunt wisselen.

De game is momenteel al te downloaden echter zijn de servers van Activision Blizzard pas vanaf vanavond 8 uur beschikbaar in Nederland.

Fortnite-concurrent

Al een tijd lang werd er uitgekeken naar de battle royale-variant van Call of Duty. De gamereeks is één van de best verkochte en meest gespeelde series ter wereld, en met zijn nieuwe modus kan hij een serieuze concurrent worden voor Fortnite. Doordat de game gratis te downloaden is, kan hij in één keer een grote groep gamers bereiken.

Bron foto: sportnieuws.nl

Laat hieronder uw mening weten