Bayern

Bayern München heeft er gisteren voor gezorgd al bijna zeker te zijn van een plek in de kwartfinale van de Champions League. Robert Lewandowski en Serge Gnabry zorgden er in Londen voor dat de Duitse kampioen won met 0-3 tegen Chelsea.

Chelsea kwam de eerste helft door met 0-0. De doelman Willy Caballero wist zijn ploeg te redden van schoten van Lewandowski. Thomas Müller kopte de bal achterwaarts richting doel, maar raakte de lat. Ook Chelsea was kort voor de rust gevaarlijk door een schot van Marcos Alonso. Manuel Neuer wist een doelpunt te voorkomen. Dit deed hij aan het begin van de tweede helft nogmaals bij pogingen van Ross Barkley en Mason Mount.

In de tweede helft vol gas

In de tweede helft ging het al snel mis voor Chelsea. In de 51e minuut legde Lewandowski die bal opzij waardoor Gnabry de bal in het lege doel kon schieten. Ook in de 54e minuut scoorde Gnabry weer, ook hier kreeg hij weer een assist van Lewandowski. In de 76e minuut was het Lewandowski zelf die zorgde voor de 0-3 tegen Chelsea.

Over ruim drie weken is de return in Duitsland. Wel moet Chelsea het dan doen zonder Marcos Alonso. Hij kreeg gisteren in de slotfase namelijk een rode kaart omdat hij Lewandowski een tik gaf. De Italiaan Jorginho is er ook niet bij tijdens de return. De middenvelder kreeg gisteren een gele kaart en is daardoor geschorst.

Bron foto: ad.nl

Laat hieronder uw mening weten