De 12 beste draadloze Bluetooth-oordopjes - 2019

Als je niet van het omslachtige ontwerp van een over-ear hoofdtelefoon houdt en liever een hoofdtelefoon met een kleinere voetafdruk hebt, kunnen oordopjes en in-oren een goede keuze zijn. Maar als je niet graag een draad naar je telefoon hebt en de vrijheid van draadloze technologie verkiest (of misschien heeft je telefoon niet eens een audio-aansluiting), zijn draadloze oordopjes en in-oren nog beter.

We hebben bijna 90 paar draadloze oordopjes en oortelefoons getest, en hieronder staan onze aanbevelingen voor de beste Bluetooth-oortelefoons om in 2019 te kopen. Zie ook onze aanbevelingen voor de best klinkende draadloze oortjes, de beste Bluetooth-koptelefoons, de beste draadloze oordopjes voor iPhone, en de beste oordopjes en in-oren.

Beste draadloze oordopjes: Jaybird Tarah Pro Wireless

Samsung Galaxy Buds Truly Wireless

De beste echte draadloze oordopjes die we tot nu toe hebben getest, zijn de Samsung Galaxy Buds. Ze zijn comfortabeler dan de meeste echt draadloze koptelefoons dankzij hun onopvallende ontwerp dat veilig past zonder al te veel druk op je oren te zetten. Ze worden geleverd met een geweldig, hard oplaadetui dat gemakkelijk in zelfs de kleinste zakken past, en ze voelen over het algemeen goed gebouwd. Ze zijn momenteel onze beste draadloze oordopjes voor Android dankzij hun compatibiliteit met de Samsung Wearable-app, geweldige audioweergave en een verrassende batterijduur van 7,5 uur.

Aan de andere kant mist hun standaardgeluid een beetje bas. Omdat hun bijbehorende app alleen beschikbaar is op Android, kunnen iOS-gebruikers die fan zijn van bas een beetje teleurgesteld zijn. Ze hebben ook geen opslag aan boord zoals de Samsung Gear IconX, die moeilijker te vinden zijn, en hebben alleen de classificatie IPX2 voor minimale waterbestendigheid. Dat gezegd hebbende, voelen de Galaxy Buds zich beter gebouwd en gaan ze veel langer mee. Als ze aan uw behoeften voldoen, zijn ze redelijk veelzijdige echt draadloze hoofdtelefoons die het overwegen waard zijn.

SPORTGERICHT ALTERNATIEF: JAYBIRD VISTA ECHT DRAADLOOS

Als u op zoek bent naar echt draadloze oordopjes voor een sportvriendelijker ontwerp, koop dan de Jaybird Vista. Hun ontwerp is minder casual dan dat van de Samsung Galaxy Buds en hun microfoon presteert een stuk slechter, maar hun sportieve ontwerp voelt duurzamer aan en heeft ook een IPX7-classificatie voor waterdichtheid. Ze pakken een beetje meer bas en zijn ook aanpasbaar op zowel Android als iOS dankzij hun compatibiliteit met de geweldige Jaybird MySound-app. Hun batterij gaat echter niet zo lang mee als die van de Galaxy Buds en het opladen duurt ook langer. Je wilt voor de Samsung-oordopjes gaan als je de voorkeur geeft aan een meer casual ontwerp dat beter is voor dagelijks gebruik, maar als je op zoek bent naar een meer sportgericht ontwerp, koop dan de Jaybirds.

BETER ISOLERENDE ALTERNATIEF: JABRA ELITE ACTIVE 65T ECHT DRAADLOOS

Als u echt draadloze oordopjes wilt met betere geluidsisolatie voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, koop dan de Jabra Elite Active 65t. Hun omvangrijke oordopjesontwerp maakt ze minder comfortabel dan de Samsung Galaxy Buds, maar ze isoleren veel meer geluid. Ze hebben zelfs een doorgeeffunctie, zodat u kunt horen wat er om u heen gebeurt zonder ze te hoeven verwijderen. Ze voelen duurzaam aan, met een IP56-classificatie voor geavanceerde stof- en waterbestendigheid en hebben ook behoorlijke batterijprestaties. Als je kleinere oren hebt, vind je ze misschien niet erg comfortabel, maar als hun pasvorm voor jou werkt, zorgen ze voor goede reisoordopjes. Koop de Galaxy Buds als je iets wilt met een comfortabeler, onopvallend ontwerp, maar als je op zoek bent naar echt draadloze oordopjes met geweldige isolatie, kies dan voor de Elite Active 65t.

Beste draadloze oordopjes voor iPhone: Beats Powerbeats Pro Echt draadloos

De beste draadloze oordopjes voor iPhone die we tot nu toe hebben getest, zijn de Beats Powerbeats Pro. Ze zijn echt draadloze in-ears die een zeer comfortabele maar toch indrukwekkend stabiele pasvorm hebben dankzij hun kneedbaar oorhaak ontwerp. Ze zijn voorzien van de H1-chip van Apple voor naadloze koppeling met uw iPhone en hebben een fysiek bedieningsschema dat zeer gemakkelijk te gebruiken is. Ze hebben een zeer goed uitgebalanceerd geluid dat zich goed leent voor muziek van vrijwel alle genres en bieden meer dan 11 uur continu afspelen, wat nogal indrukwekkend is voor echt draadloze oordopjes.

Het nadeel is dat ze alleen een IPX4-classificatie hebben, wat suggereert dat ze niet zo waterbestendig zijn als andere sporthoofdtelefoons die we hebben getest. Ze hebben ook niet echt een bijbehorende app – wanneer je ze koppelt met een iOS-apparaat, is er een ingebouwde interface waartoe je toegang hebt, maar die geen EQ of andere aanpasbare functies biedt. Als je geen echt draadloos ontwerp nodig hebt, kun je de Beats Powerbeats3 overwegen omdat ze minder duur zijn, maar als je op zoek bent naar de nieuwste en beste draadloze oordopjes voor je iPhone, dan zijn de Powerbeats Pro de manier gaan.

ALTERNATIEF MET EEN MEER CASUAL ONTWERP: APPLE AIRPODS 2 ECHT DRAADLOOS 2019

Als je van een echt draadloos ontwerp houdt, maar iets wilt voor meer casual gebruik, koop dan de Apple AirPods 2. Ze passen niet zo veilig als de Beats Powerbeats Pro, maar ze hebben een relaxter ontwerp voor je dagelijkse dagelijkse behoeften. Ze worden geleverd met een uitstekende compacte oplaadcassette die hun batterijduur van 4 uur kan verlengen tot maximaal 24 uur stroom, dus ze gaan dagenlang mee, als je ze maar terug in hun hoesje stopt niet in gebruik. Hun open-back ontwerp laat echter veel omgevingsgeluid toe, dus je zult hier rekening mee moeten houden als je van plan bent ze in de bus of op het werk te dragen.

Koop de Powerbeats Pro als je iets met een meer sportgericht ontwerp wilt gebruiken tijdens het hardlopen of sporten, maar als je op zoek bent naar meer casual echt draadloze oordopjes om te gebruiken met je iPhone en een fan bent van hun iconische ontwerp, dan de Apple zijn moeilijk te verslaan.

Beste draadloze oordopjes onder de € 100: Anker SoundCore Liberty Air echt draadloos

De beste draadloze oordopjes onder de € 100 die we tot nu toe hebben getest, zijn de Anker SoundCore Liberty Air. Ze zijn veelzijdige echt draadloze in-ears met uitstekende audioweergave en een zeer draagbaar ontwerp. Hun oplaadetui biedt tot 3 extra ladingen om ze de hele dag te helpen en hun draagbaarheid, geluidskwaliteit en grote isolatie maken ze over het algemeen een goede keuze.

Helaas zullen degenen die niet van de manier in de oren passen, ze waarschijnlijk nogal ongemakkelijk vinden. Hun oordopjes steken vrij diep in de gehoorgang, die nogal wat geluid isoleert, maar na een tijdje ongemakkelijk kan zijn. Ze zijn ook niet aanpasbaar, en ze bieden slechts 4 uur continu afspelen, maar ze zijn nog steeds veelzijdig en echt draadloos in-ear die het overwegen waard zijn en een goede optie zijn voor forenzen die hun pasvorm niet erg vinden. Over het algemeen zijn ze de beste Bluetooth-oortelefoons van minder dan € 100 die we hebben beoordeeld.

Beste goedkope draadloze oordopjes: Anker SoundBuds Curve Wireless

De beste goedkope draadloze oordopjes die we tot nu toe hebben getest, zijn de Anker SoundBuds Curve. Ze zijn comfortabeler dan de meeste in-oren die we hebben getest, omdat hun oordopjes niet te diep in de gehoorgang komen en ze een oorhaakontwerp hebben dat een stabiele pasvorm garandeert. Hun batterijduur van 13 uur overtreft die van duurdere modellen, en ze worden zelfs geleverd met een mooie harde draagtas, wat een welkome aanvulling is voor deze prijsklasse. Ze zijn ook de beste oordopjes voor bas die we tot nu toe hebben beoordeeld dankzij hun opwindende basrijke geluid.

Aan de andere kant, zoals de meeste budget koptelefoons, hebben ze geen energiebesparende functies, dus je moet onthouden dat je ze uitschakelt wanneer ze niet in gebruik zijn, anders blijft hun batterij leeglopen. Ze hebben ook geen bijbehorende app, dus uw EQ-opties zijn beperkter. Hoewel hun oorhaak ontwerp een stabiele pasvorm garandeert, hebben ze niet het meest zweetbestendige ontwerp, dus atleten willen misschien de vergelijkbare, maar meer zweetbestendige Anker SoundCore Spirit X Wireless overwegen. Over het algemeen zijn ze de beste Bluetooth-oordopjes die we hebben getest in de budgetcategorie.

Laat hieronder uw mening weten