Avrotros De Wereld Draait Door

Tijdens de laatste uitzending van De Wereld Draait Door werd er eventjes geblunderd. Midden in het optreden van Willeke Alberti, Waylon en Wibi Soerjadi zat iemand in de studio aan de verkeerde knoppen. Daardoor werd niet langer De Wereld Draait Door uitgezonden, maar verscheen Antoinette Hertsenberg van het televisieprogramma Radar in beeld. Plots had dit programma er een heleboel extra kijkers bij, die anders De Wereld Draait Door zouden hebben gekeken.

Blunder in De Wereld Draait Door

Willeke Alberti haar hit Samen Zijn werd opnieuw uitvoert door haarzelf, Waylon en pianist Wibi Soerjadi. Van het optreden bleef weinig over toen na enkele minuten plots het programma wisselde. Het werd pas interessant toen bleek dat de uitzending van Radar helemaal nog niet begonnen was. presentatrice Antoinette Hertsenberg werd compleet overvallen en was nog volop bezig met de voorbereiding van de show. Zo zou ze nog twee minuten hebben en dan kwam de promo. Zelf wilde ze nog even de teksten doorlezen, voordat ze met Radar live zouden gaan op televisie. Er is de nodige hectiek te bespeuren.

Voordat de presentatrice door had dat Radar al live was, wisselde het programma alweer terug naar De Wereld Draait Door. Daar was nog net te zien hoe Waylon de laatste zinnen uit het liedje zong. Uiteindelijk zorgt de blooper wel voor de nodige luchtige reacties op sociale media. De blunder is één van de weinige grappige dingen die momenteel gebeurd tussen al het serieuze nieuws rondom het coronavirus. De kijkers kunnen het waarderen.

“Zo zie je dat dit live is”

‘De regiekamer was helemaal klaar met dat lied’, wordt er onder andere op Twitter gedeeld. ‘Radar zijn! Dat wil toch iedereen!’, wordt er door iemand gegrapt. Iemand denkt dat in de studio flink wat stres is ontstaan door alle heisa rondom het coronavirus: “iedereen wordt een beetje zenuwachtig met al die corona stress denk ik.” Een ander reageert: ” het echte bewijs dat De Wereld Draait Door en radar live zijn. Iemand leunde even op de verkeerde knop” Er volgt nog een lachende smiley.

Radar en De Wereld Draait Door worden beiden op dezelfde zender uitgezonden. Radar kwam om 20.35 precies na de uitzending van De Wereld Draait Door. Toch nog een leuke blunder zo in de laatste week van deze talkshow. De blunder terugzien? Dat kan! In onderstaande Tweet is zelfs een filmfragment te vinden van het blooper momentje van De Wereld Draait Door. Zo maak jij zelf deze hilarische blunder mee, mocht je deze zelf nog niet op televisie hebben gezien.

Voor fans van Willeke Alberti, Waylon en Wibi Soerjadi was het jammer dat het nummer zo abrupt werd afgeknipt. Dit wordt ook op sociale media aangegeven. Gelukkig werd op het Intagram account van De Wereld Draait Door nog een fragment van het optreden gedeeld. Zo kan er toch nog worden genoten van deze speciale uitvoering van het nummer Samen Zijn. De 3W’s kwamen samen in de talkshow omdat het cancelen van al hun optredens voor een mooi initiatief zorgde op het Podium van Gedeelde Smart. Hier treden veel muzikanten op die nu thuis zitten door corona en al hun optredens uit de agenda moeten weghalen. Andere artiesten gingen hen al voor, waaronder Harrie Jekkers. Met dit podium moet twee weken lang vermaak worden geboden aan kijkers van De Wereld Draait Door.

Laat hieronder uw mening weten