PSV

Ondanks de moeizame periode kunnen we nu wel stellen dat PSV zichzelf goed heeft herpakt. De ploeg, onder leiding van Ernest Faber, heeft gisteren tegen Vitesse met 1-2 gewonnen. De derde overwinning op rij zorgt voor opluchting.

“We zetten nu een goede reeks neer. De ontlading na afloop kwam uit mijn tenen, want dit was een belangrijke overwinning. Ik ben hartstikke blij op dit moment”, zei Denzel Dumfries na afloop in het GelreDome tegen FOX Sports.

“Ik hoef niet te ontkennen dat we een lastige fase hebben gehad. Ik voel dat we sterker worden en dat we dichter tot elkaar komen. Het is lekker om dat gevoel eindelijk weer te hebben.”

Stroeve eerste helft

Na een stroeve eerste helft scoorde Vitesse na de rust. PSV zorgde er echter voor dat de zege veilig werd gesteld dankzij de goals van Sam Lammers vanuit een strafschop, en Cody Gakpo.

Dumfries zegt bij te zijn dat het nu wel de kant van PSV op viel. “ik was er goed klaar mee. Daarom is het des te lekkerder dat we zo’n zware wedstrijd over de streep trekken. Dat is goed voor het gevoel.”

Carnaval in de kleedkamer

Lammers, die een penalty mocht nemen na overteding van Vitesse-speler Armando Obispo op Dumfries, merkt op dat de sfeer in de kleedkamer compleet anders is dan voorheen. “De vorige keer was het Daniel Schwaab die Schlagers draaide en nu is het carnaval in de kleedkamer. Dat is wel gezellig.”

Wel beaamde Lammers dat PSV er voor de rust niet goed uitzag tegen Vitesse. Hij zegt dat het voetbal in de eerste helft niet om aan te zien was, zeker niet na de twee goede weken die zij hebben gehad.

Laat hieronder uw mening weten