Boer zoekt Vrouw

Alweer het elfde seizoen van ‘Boer zoekt Vrouw’ is gisteren van start gegaan. Hierin gaat Yvon Jaspers samen met tien vrijgezelle boeren op zoek naar de liefde. Yvon kwam zondag langs met ruim 1100 brieven en pakketjes. Boer Willem kreeg er hiervan slechts zes, maar er wachtte hem wel gelijk een verrassing.

Boer Willem

Melkveehouder Willem (26) is ook op zoek naar de liefde. Yvon gaat bij hem langs en neemt zes brieven voor hem mee. Ondanks dat Willem dit erg leuk vindt en opgewekt is, is dit niet genoeg om de rest van het seizoen mee te doen aan het programma. Wel kreeg hij een andere verrassing; vijf van de zes dames die hem hadden geschreven staan in een café om de hoek te wachten totdat ze hem in het echt kunnen ontmoeten.

“De zenuwen gieren door mijn lijf heen” zegt één van zijn dates. Op het moment dat Willem binnen komt lopen staat hij gelijk te glunderen tussen de vrouwen. Hij zegt het “ongelooflijk dapper” te vinden dat de vrouwen hem geschreven hebben. Het wordt nog moeilijk om te kiezen voor de sympathieke boer maar gelukkig kan zijn moeder hem daar ook bij helpen.  

Boer online te volgen

Zijn moeder vertelt tegen Yvon: “Hij zou heel graag een meisje vinden om zijn leven mee te delen, maar tot nu toe is dat nog niet gelukt.” Want, zo zegt ze, “Willem is ook maar alleen.” Op social media krijgt Willem veel sympathie. Volgers geven aan dat ze Willem graag willen volgen, en dat hij een date krijgt met iedereen. Ook wordt er gevraagd of hier geen uitzondering op gemaakt kan worden. Gelukkig is bekend geworden dat boer Willem dit seizoen zijn eigen webserie krijgt, waarin we hem kunnen volgen in zijn zoektocht naar de liefde.

Bron foto: televizier.nl

Laat hieronder uw mening weten