Ex-man Brigitte Nijman overleden

Robert Veuger, de ex-man van zangeres en musicalactrice Brigitte Nijman, is tijdens een vakantie in Colombia plotseling overleden. De zakenman was op reis in Panama en Colombia. Vlak voor zijn vertrek terug naar Nederland is het echter helemaal mis gegaan en is hij in elkaar gezakt door een acute hersenbloeding.

Dochter bevestigt

Op sociale media heeft de dochter van Robert, Pleun, het nieuws bevestigd. Ze schrijft: “Mijn lieve vader is gisteren helaas plotseling overleden. Wij hebben intens veel verdriet en hebben gelukkig veel steun aan elkaar. Lieve papa, ik ga je zo ontzettend missen.”

Scheiding

Eind vorig jaar maakte Brigitte Nijman en haar ex bekend dat ze na een huwelijk van tien jaar hadden besloten uit elkaar te gaan. Brigitte ging in Weesp wonen en haar ex betrok hun vakantiehuis in Zeeland. Wel zijn ze bevriend gebleven en Brigitte was dan ook snel aanwezig bij de familie om hen bij te staan.

Lichaam naar Nederland

Wanneer het lichaam van Robert Veuger naar Nederland vervoerd mag worden is nog niet bekend. Zeker vanwege de wereldwijde uitbraak van het coronavirus kan dit tot wel twee weken gaan duren.

Bron foto: telegraaf.nl

Laat hieronder uw mening weten