Friends

De gehele originele Friends-cast keert eenmalig terug met een reünie. Dit hebben zowel de castleden zelf, als de nieuwe streamingsdienst HBO Max vrijdag bevestigd. De geruchten gingen al maandenlang rond, maar niemand van de originele cast wilde hier iets over kwijt. De reünie komt in de vorm van een special en is vanaf de start van de streamingsdienst in mei te zien voor abonnees.

25 jaar na eerste aflevering

Alle zes de hoofdrolspelers komen 25 jaar na de eerste aflevering weer bij elkaar voor deze reünie. Als we de berichten van de Amerikaanse media moeten geloven krijgen de acteurs tussen de 3 en 4 miljoen dollar voor hun eenmalige terugkeer. Dit komt neer op ongeveer 3,5 miljoen euro.

Reünie in Nederland

Het is helaas nog niet bekend of en wanneer de Friends-reünie in Nederland te zien zal zijn. De streamingsdienst van HBO is bij te start in mei niet beschikbaar in Nederland. Wel is het zo dat de uitzendrechten van HBO-titels in handen zijn van VodafoneZiggo.

Geen vervolg

In november werd gemeld dat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer in gesprek zouden zijn over een special. Wel hebben zij allemaal al meerdere malen sinds het einde van de serie in 2004 aangegeven dat ze geen behoefte hebben aan een vervolge van de serie.

Bron foto: mijnserie.nl

Laat hieronder uw mening weten