Marc de Hond

Gordon heeft slechts vijf dagen van tevoren een gastoptreden in de theatervoorstelling van Marc de Hond afgezegd. De ex-zanger zou de De Hond aanstaande vrijdag interviewen over zijn leven, dit in het kader van een bijzondere reeks publieke gesprekken die De Hond opneemt voor zijn eigen kinderen.

Bijzonder tournee

Marc de Hond wil graag een audiovisueel portret van zichzelf maken voor zijn kinderen, door middel van een bijzonder tournee. Dit omdat er opnieuw kanker bij hem is geconstateerd. Op die manier kunnen zij later hun vader leren kennen, ook als hij zelf “niet zo oud word als ik zelf wel hoop”.

Bijna dertig BN’ers doen mee aan het project, waaronder Eva Jinek, Janing Abbring, Humberto Tan, Paul de Leeuw, Claudia de Breij en Eric Corton. Ook Gordon zou hieraan meewerken, echter heeft hij na het voorgesprek op zondag laten weten “geen klik” te voelen en heeft van zijn medewerking afgezien.

Buitenland

Volgens een woordvoerder moest Gordon opeens naar het buitenland toe. Meer toelichting wil zij hierop niet geven. De Hond vindt het erg jammer en vervelend dat Gordon plotseling van zijn medewerking afziet.

“Veel fans hebben speciaal voor hem een kaartje gekocht”, zegt hij. “Het spijt me enorm dat we al die mensen nu moeten teleurstellen”. De Hond kan nog niet zeggen wie Gordon gaat vervangen.

De winst van de productie zal worden gedoneerd aan een project ten behoeve van de bestrijding van blaaskanker. De speellijst van Voortschrijdend inzicht, zoals het project heet, is te vinden op de website van De Hond.

Bron foto: nporadio1.nl

Laat hieronder uw mening weten