Melissa Drost

Er gebeurt weer van alles in Meerdijk, de fictieve stad van de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Melissa Drost, die al jarenlang de rol van Sjors Langeveld speelt, stopt ermee. Daarnaast heeft Bas Muijs aangegeven weer tijdelijk in de rol van Stefano Sanders te kruipen.

Sjors Langeveld

Sjors Langeveld was zeventien jaar lang te zien in de soap. De rol werd eerst gespeeld door Inge Schrama, tot ze in 2013 zwanger raakte. Haar rol werd toen tijdelijk overgenomen door Sanne Langelaar. In 2017 kreeg Schrama een burn-out en heeft toen besloten helemaal te stoppen met de serie. Toen nam Melissa Drost, die ook bekend is als ‘Juf Roos’ in het gelijknamige kinderprogramma, de rol van haar over.

Sjors kwam als de dochter van Martine Hafkamp in Meerdijk te wonen bij Janine Elschot. Ze was getrouwd met Bing, en weer gescheiden, raakte zwanger, maar wist pas na de bevalling dat niet Bing, maar Danny de Jong de vader was en is inmiddels getrouwd met Amir Nazar. Dochter Lana is inmiddels ook volwassen.

Stefano Sanders

We hoeven niet alleen te dealen met verlies, Stefano Sanders komt namelijk weer terug, al dan wel tijdelijk. De zoon van Ludo Sanders was al in ruim 1300 afleveringen te zien, maar al sinds 2005 niet meer als vast personage. Stefano is de vader van Lucas en is dus inmiddels opa geworden. Lucas heeft samen met Tiffy Koster een kind, Wolf.

Peter van der Vorst, die programmadirecteur is bij RTL, heeft eerder al aangegeven dat de soap een opfrisbeurt zou krijgen. De cast was erg jong en alle personages leken op elkaar. Dit komt ook door de kapsels, luxe kleding en de aankleding van de set.

Bron foto: viva.nl

Laat hieronder uw mening weten