Fortnite

Het is eindelijk tijd voor het tweede seizoen van het tweede hoofdstuk van Fortnite. Gisteren al, waren de servers druk bezig met het update van het spel, zodat ze later die dag live konden gaan. Toch waren er al een aantal dataminers die meerdere bestanden gevonden hadden van de game. Zij vertellen ons wat we allemaal mogen verwachten in het aankomende seizoen.

Geheim agenten

Via de trailer van de Battle Pass kunnen we al zien dat er een aantal nieuwe, toffe skins bijkomen samen met andere cosmetische items. Maar het belangrijkste is, dat dit thema draait om geheim agenten. Tijdens het hele seizoen krijg je als spelen opdrachten als geheim agent die je vervolgens uit moet voeren. Ook zou er, volgens de trailer, een skin bij zitten die voor elke spelers anders is.

Missies

De missies die je tijdens dit seizoen voltooid geven je bonus skins voor je personages. Ook moet je kiezen tussen team Ghost of team Shadow aan het begin van het nieuwe seizoen. Dit team steunt je vervolgens het hele seizoen dus je doet er goed aan de juiste keuze te maken.

Ook zijn er de zogeheten ‘Limited Time Operations’ waarin je opdrachten moet doen die het eiland voorgoed zullen veranderen.

Trailer

In de trailer hieronder zien we hoe de geheim agenten naar het eiland toe komen en wij worden opgeroepen te helpen. Ook zien we meerdere malen een Deadpool-skin voorbijkomen. Naast de skin zien we ook nieuwe points of interest op de map, zoals de hide-out van de geheim agenten.

Bron foto: forbes.com

Laat hieronder uw mening weten