bizarre inbraak voetbalclub

In de nacht van maandag op dinsdag is in Limburg opnieuw ingebroken bij een voetbalvereniging. De brute inbraak is op dezelfde wijze gedaan als bij een inbraak die twee weken geleden plaatsvond.

Bij SVH’39 in Herkenbosch is afgelopen maandag op dinsdag ingebroken. Vrijwilligers zijn geschokt als ze dit dinsdag ontdekken. Een enorm gat in de kantinemuur laat zien waar ingebroken is. De vereniging is geschokt. De grootte van de buit is nog onduidelijk.

Bij een eerdere inbraak bij MVC’19 is op dezelfde wijze ingebroken. De inbrekers hebben toen geen buit meegenomen. MVC’19 heeft gereageerd op de inbraak en geeft aan veel tijd en geld kwijt te zijn. Immers is er enorm veel schade die niet snel hersteld kan worden. De vrijwilligers draaien hier helaas voor op.

Brute inbraakgolf voetbalverenigingen Afbeelding: MVC’19
Afbeelding: MVC’19

Tot op heden is onbekend wie de mogelijke daders(s) zou kunnen zijn. Of deze inbraken uit gaan breiden tot een wezenlijke inbraakgolf bij voetbalverenigingen kan niet uitgesloten worden. De politie heeft laten weten nog geen bruikbare tips te hebben. Verenigingen zijn op hun hoede maar het voorkomen van een volgende inbraak is helaas erg lastig. Amateurvoetbalclubs liggen vaak onbewaakt open. Het wordt aangeraden om camera’s te gaan plaatsen om zo inbraak tegen te gaan.

Inbrekers laten grote ravage achter bij voetbalclub Herkenbosch

Inbrekers hebben in de nacht van maandag op dinsdag een grote ravage achtergelaten bij voetbalclub SVH'39 in Herkenbosch. De bandieten zijn er met nog geen 1000 euro vandoor gegaan, zo is de eerste schatting. Meer lezen? bit.ly/39HyZcU

Geplaatst door 1Limburg op Dinsdag 18 februari 2020

Bron foto header: SVH’39

Laat hieronder uw mening weten