The Voice of Holland

Vrijdagavond is het moment voor vele The Voice of Holland kijkers. Als het normale seizoen wel niet wordt uitgezonden, dan is het wel The Voice Kids wat op de buis draait. Ook deze vrijdag werd er een aflevering uitgezonden. Uiteindelijk zorgde dit ervoor dat de kandidaten grote indruk maakten op het twitterende en meekijkende publiek, familieleden van de deelnemers en het kritische juryteam.

Kinderen maken meer indruk

Het enthousiasme van de fans is overal op Twitter terug te vinden. Zo lijken de aandoenlijke kinderen uit The Voice Kids een goede indruk te hebben achtergelaten. Ondanks dat ze nog jong zijn, hebben ze al duidelijk talenten. Zo hier en daar is een gouden keeltje te horen waardoor de jonge zangers en zangeressen publiek en jury verrassend positief weten te verrassen. De zoette kinderstemmen weten veel mensen weg te laten smelten tijdens hun wekelijkse Voice of Holland momentjes.

Op sociale media kan het niet voldoende complimenten naar de kinderen toe regenen. Het wordt als ‘aandoenlijk’ en ‘veel te schattig’ bestempeld. Het niveau wordt volop vergeleken met het vorige seizoen waarin volwassenen hun zangkunsten op het toneel mochten laten zien. De kinderen weten op de kijkers meer indruk te maken, lijkt het. “Nu al beter dan veel van de volwassen deelnemers van The Voice of Holland“, beweert één kijker zelfs. 

Daverend applaus voor deelnemers en jury

Dit keer is het Joëlla, die bij veel kijkers pas echt tot de ziel weet door te dringen. Met haar nummer ‘Als Het Avond Is’ van Suzan & Freek, weet ze bij zowel het publiek als de jury de juiste snaar te raken. Ze wordt met een luid applaus bedankt voor haar optreden. Ali B draait als eerste om en al snel volgt Marco Borsato ook. Voordat ze halverwege het nummer is draait Miss Montreal ook om. Het enthousiasme is bij het publiek, familie en de jury te voelen. Alleen Anouk draait niet om, maar klapt wel hard op het moment dat het nummer is afgelopen.

Daarnaast trekt ze de aandacht omdat ze een vriendje heeft meegenomen, Rowan. Uiteindelijk wordt Rowan zelfs nog even het podium opgehaald, op aandringen van Ali B. Joëlla vindt dit tof, maar wanneer Rowan eenmaal op het podium is gekomen wordt hem alleen gevraagd of hij kan zingen. Rowan: ‘totaal niet‘. Duidelijk! Al snel wordt hij als ‘manager van Joëlla’ gebombardeerd, maar heeft hij niets in te brengen over welke coach Joëlla kiest. De ‘manager’ heeft dus duidelijk niet de broek aan.

De coaches van The Voice Kids

In ieder geval is het duidelijk dat ze niet voor Ali B gaat kiezen, want wanneer de coach het aanbied volgt er al heel snel een harde nee. Ali B kan er zelf ook wel om lachen. De keuze valt voor de jeugdige zangeres Joëlla op Marco Borsato. Haar reden? Ze houdt van barbecueën, net als zanger Marco Borsato. Dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt! Al zit de barbecue niet inbegrepen bij de keuze.

Dit keer zitten Marco Borsato, Anouk en Ali B en Sanne Hans (Miss Montreal) in de jury van The Voice Kid. De jury krijgt op sociale media volop complimenten. Vooral Sanne Hans, die weer terug is gekeerd naar dit populaire televisieprogramma. Ze wordt als een ‘superlief’ en ‘top mens’ bestempeld. Die kan Sanne Hans toch even in haar broekzakken steken. Tijdens de uitzending maakte ze op kijkers toch een beetje de indruk van een kritische maar toch lieve moederfiguur.

De volwassen The Voice of Holland

Het is voor fans goed om te zien dat The Voice Kids soepeler verloopt dan de volwassen versie The Voice of Holland. Dat seizoen haalde de laatste keren vooral het nieuws omdat er ruzie uitbrak tussen twee coaches. Anouk en Lil’ Kleine konden elkaar duidelijk niet uitstaan en dat spatte van het televisiescherm af. De grootste ruzies zouden daarentegen achter de schermen hebben afgespeeld.

Uiteindelijk geeft Lil’ Kleine aan RTL Boulevard aan dat hij het ondanks alles een leerzaam seizoen vond. Hij mag nog niet zeggen of hij volgend seizoen terug keert in de jury, maar hij heeft al wel laten vallen dat hij daar zelf nog even goed over na moet denken als hij het aanbod gaat krijgen. Er bestaat een kans dat we volgend seizoen Lil’ Kleine niet in de volwassen editie van dit zangspectacel The Voice of Holland zullen zien. Andersom is er ook een kans dat we wel Lil’ Kleine zien, maar Anouk dan beslist om niet in een stoel van The Voice of Holland te kruipen.

Laat hieronder uw mening weten