Katy Perry

Zangeres Katy Perry (35) en acteur Orlando Bloom (43) moeten met hun hoofd uit de roze wolken stappen. Nadat ze zich eerder hadden voorgenomen in het huwelijksbootje te stappen, lijkt het hele feest nu door het coronavirus te worden afgeblazen. Hierdoor kunnen ze elkaar nog niet officieel het ja-woord geven.

Oorspronkelijk was het plan om in de zomer te trouwen. De bruiloft zou in Japan plaatsvinden en er waren zo’n 150 gasten uitgenodigd. Voor Katy Perry was het allemaal heel erg spannend omdat ze nu voor drie mensen moet zorgen. Eerder bereikte ons ook al het nieuws dat zangeres Katy Perry zwanger is. In combinatie met het coronavirus, neemt Katy Perry niet het risico om haar bruiloft zwanger te vieren. Oudere en zwangere mensen horen onder de risicogroep bij corona.

Katy Perry en Orlando Bloom zwanger

“Oh mijn God, zo blij dat ik het niet meer geheim hoef te houden” en “of een grote tas mee moet dragen lol” post Katy op haar Twitter account net nadat haar allernieuwste videoclip in première is gegaan. Het is duidelijk dat Katy Perry al een hele tijd het nieuws met het grote publiek wilde delen.

Zelf is de zangeres reuze blij met het nieuws dat ze er een kindje bij gaat krijgen. Toch is de video op sociale media niet het eerste moment waarin Katy Perry een tipje van de sluier rondom het nieuwe kind weggaf. Eerder bracht ze al de clip Never Worn White uit op YouTube. Dit nieuwe nummer had aan het einde ook al een boodschap zitten die duidelijk maakte dat er meer speelde. Aan het einde van de video zien we hoe zangeres Katy Perry met haar handen even over haar buik heen aait. Alsof ze in de video liefdevol eventjes voelt waar de baby zit.

Kindje uit eerder huwelijk

Het is niet de eerste keer dat Orlando Bloom een kindje op aarde zet. De acteur heeft zelf al een 9-jarig kind uit een ander huwelijk. Voor zangeres Katy Perry is het wel de eerste keer. Sinds de twee bij elkaar zijn, hebben ze al meermalen laten vallen dat ze een kinderwens hadden. Voor Katy Perry was het duidelijk niet voldoende om af en toe kind uit Orlando Blooms eerdere huwelijk te mogen opvoeden. Ze was dan ook duidelijk reuze blij toen ze zelf bekend mocht maken zwanger te zijn. Het is onbekend of dit van een jongen of meisje is.

Eerder al hints van zwangerschap

Hieronder is de clip Never Worn White te vinden, waarin zangeres Katy Perry al duidelijk maakte dat er een kindje op komst is. Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer het kindje wordt verwacht te worden geboren. Uit de post van Katy Perry wordt ook niet duidelijk hoe lang ze precies zwanger is. Door haar berichten op Twitter wekt ze de indruk dat ze het geheim al best lang met zich meedraagt.

Ook Katy Perry heeft eerder in een huwelijk gezeten. Zo was ze eerder de man van acteur Russell Brand. Ze trouwde op 23 oktober 2010 met deze man, maar het huwelijk werd een paar jaar later al ontbonden. Tijdens dit huwelijk heeft Katy Perry nooit kinderen gekregen.

In februari 2019 hertrouwde Katy Perry met de nieuwe liefde van waarschijnlijk haar leven. Dit huwelijk kwam tot stand nadat Orlando Bloom de zangeres op Valentijnsdag om haar hand vroeg. De gelukkige was Orlando Bloom en samen met deze acteur mag ze uiteindelijk wel een zwangerschap doormaken.

Wie zijn Katy Perry en Orlando Bloom?

Katy Perry is zelf een zangeres die voornamelijk bekend is geworden met haar nummer I Kissed A Girl. Ook wist ze fans aan te spreken met hits als Roar en Dark Horse. Door de jaren heen heeft ze diverse albums uitgegeven die stuk voor stuk erg populair waren onder fans. Haar laatste album komt ondertussen uit 2017, het album Witness. Recent heeft ze nog wel een paar nieuwe singles uitgegeven, waaronder 365, Never Really over, Harleys in Hawaii en nu dus Never Worn White.

Orlando Bloom is voornamelijk bekend door zijn rol als Will Smith in de verschillende Pirates of the Caribbean films. Hier vergezelfde hij Johnny Depp in de boeiende piratenwereld van Captain Jack Sparrow. Verder acteerde hij in Black Hawk Down, Troy, KIngdom Heaven en had hij een aanzienlijk grote rol in The Lord of the Rings-filmtrilogie en The Hobbits films als zijn personage Legolas. Orlando Bloom speelde voor het laatst kort in een Pirates of the Caribbean film met Dead Men Tell No Tales. Het wordt spannend in hoeveel films we hem de komende tijd zullen zien, gezien hij straks ook veel tijd moet vrijmaken als kersverse vader.

Meer over het coronavirus

Wil je meer lezen over het coronavirus? Eerder werd al duidelijk dat door de benaming het bier Corona veel minder wordt gedronken. Vooral Amerikanen zijn er momenteel vies van. Het lijkt er dan ook op de naam van het bier erg ongelukkig is gekozen. Verder is er nog veel meer gepubliceerd rondom dit onderwerp. Blijf op de hoogte over alles wat met het coronavirus te maken heeft via deze zoekresultaten over het virus. De lijst met informatie wordt regelmatig groter.

Laat hieronder uw mening weten