Lady Gaga

Lady Gaga is weer terug van weggeweest. Zo staat er in april een nieuw album op de plank. Met het nieuwe album wordt weer een heleboel nieuwe muziek van de artiest uitgegeven. Fans zijn al enthousiast, want vorige week bracht Lady Gaga nog een nieuwe single uit: Stupid Love. Nu volgt er nog meer nieuws.

Nieuwe single Lady Gaga na Stupid Love

Het nieuws werd bekendgemaakt via een tweet. Bij de tweet wordt ook een foto getoond. Lady Gaga maakt nog wel eventjes extra duidelijk dat de foto bij de tweet niet de cover van het album wordt. Enkele fans dachten al dat er direct een album cover zou worden getoond, maar dat bleek voor hen helaas niet waar te zijn.

Op het moment is het al mogelijk om de plaat van Lady Gaga te pre orderen. Het album zal Chromatica worden genoemd en is via de volgende link al in de voorverkoop verkrijgbaar voor onder andere Apple Music, Official Store, Amazon Music, Google Play, iTunes en Spotify. Waar die niet te koop is, kan die alvast worden gepresaved (van tevoren worden opgeslagen in een afspeellijst). De plaat is zowel digitaal als fysiek al vooraf te bestellen.

Lady Gaga op Twitter

Hieronder kun je zelf de tweet van Lady Gaga terugvinden:

Pas op 10 april kunnen fans echt genieten van het nieuwe album. Haar laatste single Stupid Love is pas een voorproefje wat Lady Gaga deze keer van plan is om aan de hele wereld te laten horen. Ondertussen heeft Lady Gaga al zes studioalbums op haar naam staan. Ze heeft daarentegen sinds 2016 geen plaat meer uitgebracht, dus heeft lang aan Chromatica kunnen werken.

Ze had het tussendoor iets te druk met andere dingen. Ze heeft tussendoor nog wel een single uitgebracht die nauw verbonden was met een film waarin ze een grote rol speelde. Het gaat hier natuurlijk over A Star is Born, een prijswinnende film waarin zij een aanzienlijk grote rol speelde. Lady Gaga speelde in de film een zangeres.

Een ster in A Star is Born

Door haar muziek voor de film, het nummer Shallow won ze een Oscar. Ze liet het nummer horen als een duet met acteur Bradley Cooper. De film werd in 2018 al uitgegeven, twee jaar nadat Lady Gaga voor het laatst een plaat uitbracht. Het is ondertussen de derde remake van een film die al in 1937 werd uitgegeven. De hoofdrollen werden vertolkt door Lady Gaga en Bradley Cooper.

De film gaat over een countryzanger (vertolkt door Bradley Cooper) die op een avond het gouden keeltje van zangeres Ally hoort (gespeeld door Lady Gaga). Ze zingt de sterren van de hemel en de zanger is op slag verliefd op Ally haar stem. Trouwens niet alleen verliefd op de stem, want er blijkt meer in de lucht te hangen. Al snel worden ze verliefd en doet hij er alles voor om Ally hogerop te werken in haar carrière. Ondertussen gaat hij alleen maar bergafwaards door alcohol en drugs. Hij heeft een serieuze verslaving opgebouwd en zijn leven valt langzaamaan uit elkaar.

Laat hieronder uw mening weten