Manchester

Het bezoek van Manchester City gisteravond bij Real Madrid is geëindigd in 1-2. Manchester wist het duel in de achtste finale van de Champions League te winnen.

Tijdens de openingsfase was Real Madrid duidelijk de betere ploeg echter kwamen er geen kansen. Na twintig minuten spelen was het voor Manchester de eerste kans van de wedstrijd. Gabriel Jesus schoot in het strafschopgebied richting doel, maar raakte de vuisten van Thibaut Courtois. In de 30e minuut was het Real Madrid die dichtbij de 1-0 was maar Ederson, de keeper van Manchester, wist de bal buiten het net te houden.

Voorsprong in tweede helft

In de tweede helft waren er meer kansen dan in de eerste helft. Meteen na de rust kreeg Manchester grote kansen via Riyad Mahrez. Echter wilt Courtois de bal tegen te houden. Na een uur gespeeld te hebben zorgde Isco ervoor dat Real Madrid op voorsprong kwam.

Met nog een kwartier te gaan zorgde Jesus voor de gelijkmaker. De Braziliaan kopte de bal het net in op aangeven van Kevin de Bruyne. Een paar minuten later zorgde De Bruyne er zelf voor dat het 1-2 werd, met een schot vanaf 11 meter.

Rode kaart

De wedstrijd eindigde voor Real Madrid met tien man. Dit omdat aanvoerder Sergio Ramos aan de noodrem trok toen Jesus alleen op de keeper afging. Hiervoor kreeg Ramos een rode kaart.

Bron foto: voetbalprimeur.nl

Laat hieronder uw mening weten