Mary-Kate Olsen (33) en Olivicier Sarkozy (50) willen van elkaar scheiden. Op het moment zijn ze al niet meer samen en er liggen plannen om in april een scheiding aan te vragen. Dit nieuws werd gedeeld door entertainmentsite TMZ. Op het moment is het door de coronacrisis lastig om te scheiden, maar Mary-Kate Olsen is vastberaden om nog in deze onroerige tijd het huwelijk te beëindigen. Ze wil niet meer aan deze man vastzitten en wil het proces dus versnellen.

Mary-Kate Olsen wil scheiden

Eerder heeft Mary-Kate Olsen al geprobeerd om te scheiden, maar zou haar verzoek zijn afgewezen door de coronacrisis. Op het moment is het in New York niet mogelijk om te scheiden. Er worden alleen uitzonderingen gemaakt voor noodsituaties. Mary-Kate Olsen vind dat ze zich in een noodsituatie bevind en heeft een noodverzoek ingediend. Dit verzoek is ingediend bij de rechtbank, die moet oordelen of er voldoende nood is om de scheiding nu in werking te stellen. Mary-Kate Olsen wil zo snel mogelijk scheiden.

Dit wil ze niet alleen omdat ze niet meer gelukkig is in haar huidige relatie, maar ook omdat haar man niks meer met haar te maken wil hebben. Zo heeft die al verschillende juridische processen in gang gezet om al haar spullen uit de woning te kunnen laten verwijderen. Vooralsnog loopt dit in de soep door de coronacrisis. Door een scheidingsproces in gang te zetten kan ze haar spullen beschermen.

In 2015 trouwde Mary-Kate Olsen al met Olivier Sarkozy. Ze waren toen al drie jaar samen. mary-Kate Olsen is actief geweest als actrice en maakte enkele jaren terug de overstap naar de modewereld. Haar tweelingzus Ashley deed dit ook.

Laat hieronder uw mening weten