Adele (31) is gescheiden van haar ex-man Simon Konecki (45). Tijdens de scheiding zou mogelijk ruim 160 miljoen euro moeten worden verdeeld. Hoe die miljoenen euro’s tussen de zangeres en de ex-man zijn verdeeld is op het moment onbekend. Er is door een rechter in Los Angeles besloten dat er niet publiekelijk bekend zal worden gemaakt hoe die verdeling is geregeld. De details rondom de miljoenenscheiding blijven daarom verhuld.

Details scheiding blijven geheim

Vorig jaar april gingen de zangeres en Simon Konecki al uit elkaar. Dit werd in september duidelijk. Al snel ontstond er onduidelijkheid over wie nu recht had op het geld dat ze samen deelden. De zangeres en haar man waren niet onder huwelijkse voorwaarden getrouwd en daarom zou het de zangeres heel veel geld kunnen kosten. De scheiding zou een onbekend aantal miljoenen euro’s gaan kosten.

Op het moment wordt niet duidelijk hoe diep Adele in de buidel heeft moeten tasten, omdat de financieële details rondom deze zaak geheim zullen blijven. Alleen Adele, de rechter, Simon Konecki en mogelijke andere betrokken zullen nu weten hoe het geld precies verdeeld is. Iedereen die details moet inzien, zal eerst een Non-disclosure agreement (ND) ondertekenen. Dit is een contract of ook wel geheimhoudingsverklaring, waarbij je vastlegt anderen niet te vertellen wat je weet.

Waarom het geheim blijft

Beide bekende mensen willen de details rondom hun scheiding zo min mogelijk bespreken. Dit lijkt ook wel uit een publicatie van de Britse krant The Sun. De voogdij over hun zoon Angelo (7) wordt gezamenlijk gedeeld. Er gaan geruchten dat Adele haar ex-man Simon Konecki een huis van acht miljoen euro heeft geschonken. Zo kan hij wonen in een woning in de Beverly Hills. Het is niet helemaal duidelijk of dit gerucht waar is, al lijken er wel tekenen te zijn die dit gerucht bevestigen.

Adele en Simon Konecki willen de details geheim houden omdat scheidingen in de Hollywoodscene nog wel eens dramatisch lang doorgaan. Een insider zegt: hollywoodscheidingen kunnen een jarenlange strijd zijn, een strijd die erg lelijk kan zijn. Adele en Simon willen dat duidelijk voorkomen. Ze zijn allebei toegewijd om de details zo privé mogelijk te houden omwille van hun zoon. Ze proberen hun problemen op te lossen.

De liefde tussen Adele en Simon Konecki kwam voor het eerst ter sprake toen ze Simon als haar echtgenoot aansprak tijdens haar dankwoord op de Grammy’s van 2017, een jaar voordat ze de knoop doorhakten toch niet meer verder te willen. De relatie van het paar werd achtervolgd door geruchten dat ze een afzonderlijk leven leidden. Adele zou volgens diezelfde geruchten al die de tijd al de voorkeur hebben gegeven aan het leven in het blitse Los Angeles, terwijl Simon vaak in het Verenigd Koninkrijk verbleef. Dit zou voor de nodige wrijvingen onder de twee geliefden hebben gezorgd, wat mogelijk bijdroeg aan de scheiding. De twee zijn acht jaar samen geweest voordat ze besloten om van elkaar te scheiden.

Laat hieronder uw mening weten