Wie Is De Mol 2020

Wie is De Mol is een populair televisieprogramma en elke aflevering weer zijn er veel molloten die proberen te achterhalen wie de mol is. Elke aflevering worden er wel nieuwe aanwijzingen gevonden of de mol Nathan, Rob, Leonie, Miljushka of misschien toch Buddy is. Nu blijkt dat door een montagefout mogelijkerwijs al duidelijk kan zijn wie de mol van dit seizoen uiteindelijk is. Zo lijkt het erop dat Nathan mogelijk de mol is.

Heb jij de laatste aflevering van Wie is de Mol nog niet gezien? Dan raden we je aan om niet verder te lezen. Door de mogelijke montagefout te bespreken, worden er spoilers voor de laatste aflevering weggeven. Momenteel kun je de laatste aflevering dan beter eerst even terugkijken! Nadat je de aflevering hebt teruggekeken kun je dan onderstaande informatie lezen om zelf te oordelen of dit betekend dat Nathan de mol is.

Mol Nathan in Wie is de Mol?

Ondertussen is dit het twintigste seizoen van het populaire programma Wie is de Mol. Momenteel lijkt het alsof voetballer Nathan Rutjes (36) de mol is. Zo zouden tijdens de laseropdracht alle deelnemers een vest dragen met daarop het getal vier. Nathan is de enige speler die een drie op zijn vest draagt. Het is interessant om te zien dat in de aflevering van 22 februari Nathan de enige is die een afwijkend rugnummer heeft. Dit gegeven zorgde dat velen Nathan al in de gaten hielden.

Hetzelfde vest zou zijn gedragen in de potjes tegen Leonie, Buddy, Rob en Miljuschka. Het lijkt er dan ook op dat Nathan is vergeten om zijn vest om te wisselen op het moment dat hij zelf moest laser gamen. Uiteindelijk werd Nathan ook nog eens als eerste naar voren geroepen tijdens de executies. Zou Nathan de opdracht hebben gekregen om iedereen deze ronde binnen het spel te houden? Als dat zo is kon hij het op deze manier makkelijk voor elkaar krijgen. Momenteel wordt er gespeculeerd dat Miljuschka een rood scherm zou krijgen, maar nu is gered doordat de geïmproviseerde executie iedereen binnen het spel hield.

Groene vrijstelling

Of Nathan echt de mol is, gaan we zien in de laatste aflevering. Sowieso gaat dit nog even duren. Het lijkt er op dat er nog een groene vrijstelling in het spel gaat komen. In het verleden betekende dit nog een aflevering waarin niemand naar huis wordt gestuurd. De groene vrijstelling wordt in een Instagram post van Rik van de Westelagen aangekondigd. ‘Hallo groene rakker, tot zaterdag’, staat er nog bij de post. De volgende aflevering zullen we dus zien of opnieuw iedereen binnen het spel zal blijven.

Uiteindelijk wordt de laatste aflevering van Wie is de Mol op verschillende witte doeken van bioscopen getoond. Dit is voor molloten de kans om de vertoning met een goede bak popcorn en wat fris in een echte bioscoopzaal te ervaren. De vertoningen zijn door heel het land heen. Momenteel is het mogelijk om hiervoor kaartjes te bestellen bij diverse Pathé bioscopen. De ontknoping wordt ook gewoon op televisie uitgezonden. De finale wordt 14 maart uitgezonden. Tijdens de ontknoping komen we erachter of de mol Nathan, Rob, Leonie, Miljushka of misschien toch Buddy is.

Laat hieronder uw mening weten