Marco Borsato

Volgens nieuwe onthullingen was het niet Iris Hond die voor de breuk tussen Marco Borsato en Leontine zou hebben gezorgd, maar een vakbondsvrouw uit het Nederlandse Flevopolder. De partner van de vakbondsvrouw verteld namelijk dat zijn vriendin vorig jaar een affaire had met de zanger.

Vakbondsvrouw uit de flevopolder

De vakbondsvrouw en haar partner waren al een hele tijd bevriend met Marco en Leontine. Geregeld kwamen ze bij elkaar over de vloer en gingen af en toe ook samen ergens wat eten. Eind vorig jaar bleek echter dat Marco ook vaak privé bezoeken bracht aan de vrouw. Buren hebben de zanger regelmatig gezien, soms wel meerdere keren per week.

Deze nieuwe onthullingen zijn te lezen in de Privé, waar de partner van de vakbondsvrouw anoniem zijn verhaal vertelt. Over het moment dat hij achter de affaire kwam zegt hij: “We hadden het goed samen, we spraken over trouwen en kinderen. En ja, ik kende Marco ook. We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken. Toen we gingen samenwonen heb ik mijn huis verhuurd. En nu zit ik hier weer, want mijn relatie is voorbij…”

Relatie verwoest

De man sprak zijn vriendin eind vorig jaar aan met zijn vermoedens. “Nadat ze eerst een paar keer had ontkend iets met Marco te hebben, biechtte ze het uiteindelijk op. We waren al twee jaar bij elkaar en woonden net twee maanden samen. Het ging super tussen ons. Tot ik dit ontdekte. Marco zei dat hij mijn vriend was. Ik kwam geregeld bij hem en Leontine over de vloer. Ik heb hem ook weleens naar huis gebracht als hij teveel had gedronken. En nu weet ik dat die twee al de hele tijd een affaire hadden! Waarschijnlijk tijdens de hele periode dat we elkaar kenden. Hij heeft mijn relatie verwoest. Leontine had ook niet door dat er meer aan de hand was.”

Confrontatie

Op het moment dat de man achter de verhouding kwam, sprak hij ook Marco aan. “Ik zei Marco, ik weet van jullie affaire af en ik wil dat je bij haar vandaan blijft. Hij wist daar niets anders tegenin te brengen dan dat hij het allemaal anders zag. Maar eigenlijk gaf hij het daarmee gewoon toe. Vervolgens blokkeerde hij mijn nummer, zodat verdere discussie niet meer mogelijk was. Ik walg van die man!”

De breuk tussen de vakbondsvrouw en haar partner kwam rond dezelfde periode als bij Marco Borsato en Leontine. Ondanks dat er nooit details zijn vrijgegeven over de scheiding weten ‘insiders’ wel te vertellen dat het Leontine was die de scheiding wilde. Marco biechtte eerder al op een affaire gehad te hebben met pianiste Iris Hond. Toen leek het erop dat Leontine hem dit had vergeven maar de nieuwe verhouding zou maar zo de druppel zijn geweest.

Burn-out

Marco en Leontine weigeren allebei te reageren op de onthullingen van de man. Ook de vakbondsvrouw wil er niets over zeggen. Sinds de scheiding bekend werd verblijft Marco bij zijn moeder in Alkmaar. Volgens bronnen zou het niet goed gaan met Marco, en zou hij een burn-out hebben. Ook zou hij ontzettend veel spijt hebben van zijn misstappen.

Leontine zit op dit moment in Thailand. Ze is enkele dagen in Bangkok geweest en is nu te vinden op één van de paradijselijke eilanden.  

View this post on Instagram

#Dankbaar 🙏🏻

A post shared by Leontine Borsato (@leontineborsato) on

Bron foto: libelle.nl

Laat hieronder uw mening weten