Liverpool

Liverpool speelde de afgelopen 14 maanden alleen maar goede wedstrijden maar daar is gisteravond een eind aan gekomen. De koploper in de Premier League wist namelijk niet te winnen van Watford en verloor met 3-0.

Ismaïla Sarr

in de eerste helft werd er niet gescoord maar in de 10e minuut na rust kwam Liverpool op achterstand te staan door een doelpunt van Ismaïla Sarr. Abdoulaye Doucouré gaf de voorzet en doordat Virgil van Dijk amper ingreep wist Sarr te scoren.

Zes minuten daarna was het Sarr opnieuw, die wist te scoren. Hij wist te ontsnappen aan de buitenspelval en schoot de bal over keeper Allison heen. Het laatste doelpunt werd twintig minuten voor tijd gemaakt door Troy Deeney, met een mooi schot in de rechterbovenhoek.

Nederlaag voor Liverpool

Liverpool leed voor het eerst sinds 3 januari 2019 een nederlaag. Toen gingen zij met 2-1 onderuit tegen Manchester City. Na deze nederlaag wonnen zij 44 duels in de Premier League.

Door dit verlies verzuimd Liverpool ook het recordaantal zeges op rij in de Premier League te verbeteren. Maar ondanks deze nederlaag blijft Liverpool nog aan kop. De voorsprong op Manchester City, die op de tweede plek staat, bedraagt 22 punten.

Bron foto: liverpoolfc.com

Laat hieronder uw mening weten