Passagiers coronacruise cruise coronavirus

De passagiers van het cruiseschip Westerdam die eerder negatief getest zijn op het COVID-19-virus zijn eindelijk gearriveerd in Nederland. De vlucht met 39 passagiers is vandaag op Schiphol geland.

Voor de passagiers is het hele avontuur onzeker geweest. Na de onduidelijkheid op het cruiseschip hebben passagiers na het verlaten van het schip uren gewacht. Op het platform stonden ze wederom uren te wachten. Zonder verklaring stonden de passagiers te wachten op het vervolg van hun reis.

Passagiers eindelijk geland op Schiphol

Helaas was veel onduidelijk voor de passagiers. Tijdens de vlucht is een niet geplande tussenlanding in Pakistan ingezet. Dit gebeurde nadat de Turkse luchtverkeersleiding het vliegtuig verzocht had niet te landen. Eenmaal geland op Schiphol hebben de passagiers weer een aantal uren gewacht. Na ruim twee uur onduidelijkheid hadden de passagiers nog steeds hun koffers niet. Omstanders zagen boze mensen zonder bagage Schiphol verlaten.

GGD heeft de passagiers van het cruiseschip Westerdam op Schiphol ontvangen. De passagiers hoeven niet in quarantaine. Wel blijven ze streng onder toezicht van het GGD.

Foto: Unsplash

Laat hieronder uw mening weten