James Bond

De nieuwe James Bond-film ‘No Time To Die’ is tot november uitgesteld. Dit hebben de makers besloten. Op Twitter laten zij weten dat de film, die eigenlijk volgende maand in première zou gaan, een halfjaar laten pas wordt uitgebracht.

November 2020

“MGM, Universal en Bond-producenten Michael G. Wilson en Barbara Broccoli maken vandaag na een zorgvuldige afweging en grondige evaluatie van de wereldwijde bioscoopmarkt bekend dat de release van ‘No Time To Die’ wordt uitgesteld tot november 2020”, zo luidt de verklaring.

Reden van uitstel is waarschijnlijk het coronavirus, zo stelt Variety. De verspreiding van het virus heeft inmiddels ook al geleid tot het sluiten van bioscopen in China, Japan, Italië en Zuid-Korea.

Ook werd er eerder al gemeld dat Bond fans een open brief naar de producenten hadden gestuurd. Hierin vroeger ze om uitstel van de film. Dit omdat de volksgezondheid belangrijker zou moeten zijn dan het promotieschema van een film.

Bioscopen geven geld terug

Kinepolis en Vue hebben laten weten dat de mensen die al een kaartje hadden gekocht voor de film, benaderd zullen worden. Pathé heeft aangegeven dat alle bezoekers die in het bezit zijn van een kaartje hun geld teruggestort zullen krijgen.

‘No Time To Die’ is de 25e Bond film en tevens de laatste waarin Daniel Craig als Bond te zien zal zijn. De film is een opvolger van Spectre, het deel dat in 2015 uitkwam. Zangeres Billie Eilish bracht afgelopen maand de titelsong van de film uit. Vanaf 12 november is de film te zien in het Verenigd Koninkrijk en vanaf 25 november in de Verenigde Staten.

Bron foto: tilburg.com

Laat hieronder uw mening weten