Presentatrice Tess Milne (32) mag de blauwe muisjes en het beschuit wel uit de kast halen. Alhoewel er niet zoveel mensen op bezoek mogen komen, kan zij zelf in ieder geval wel via sociale media laten weten hoe trots ze is op haar tweede kindje. Vrijdag is de presentatrice bevallen. Daarom deelt ze een foto van klaar kleine nieuwe kindje op haar Instagram account. Al snel regende het aan felicitaties.

Tess Milne wordt opnieuw moeder

Het zoontje werd vrijdag geboren. Daarna deelde ze een foto van haarzelf met de net geboren de baby op sociale media. “Verwilderde haren, zo wit als een laken maar niemand kan deze glimlach van mijn gezicht af halen. Onze kleine Skye is geboren”, zegt de moeder, die haar geluk niet op kan. De nieuwste aanwinst voor het gezin heet Skye Arthur Berghuis. Moeder Tess is duidelijk erg trots op het kind.

De presentatrice uit veel lof voor de mensen die haar hebben gesteund. Zo sluit ze haar bericht af met: “dankjewel lieve mensen van het BovenIJ ziekenhuis die hem gezond en liefdevol in onze armen hebben gebracht.” Daarnaast krijgt ze veel felicitaties op haar eigen sociale media. ‘Prachtige datum, prachtig kind’, en een reactie van Gwen van Poorten: ‘Jajajajajajajaja! ZOVEEL LIEFDE! Welkom baby Skye!’ Het regent vrolijke reacties van mensen die blij voor haar zijn.

Eerdere zwangerschappen

Eerder kreeg presentatrice Tess Milne in 2017 ook al een kindje. Toen werd ze mama van haar zoontje Cairo Willem. Er lijkt een patroon te zijn ontstaan omdat Tess en haar tweelingzus bij zowel de zwangerschap van Cairo Willem als Skye, gelijktijdig zwanger waren. Het is net alsof de tweelingzussen dit zo hebben uitgezocht. Zal dit bij een eventuele derde zwangerschap dus opnieuw gebeuren?

Hieronder is de Tweet terug te vinden van Tess Milne en haar zoontje:

Laat hieronder uw mening weten