Real Madrid

Real madrid is er gisteren in geslaagd de koppositie weer terug te pakken van FC Barcelona door de rivaal met 2-0 te verslaan. Real Madrid heeft nu één punt meer. Beide clubs hebben nog 12 duels te gaan.

Mogelijkheden gemist

Bijna een uur lang had FC Barcelona de beste kansen maar Lionel Messi miste zijn mogelijkheden. Dit stelde de thuisclub in staat terug te keren in de wedstijd, voor een sterk laatste halfuur. Isco wist zijn ploeggenoten wakker te schudden met twee bijna-doelpunten. Júnior benutte hierdoor het overwicht en schoot de bal in het doel. Hij werd geholpen door Piqué die de inzet van richting veranderde.

De invaller Mariano Díaz zorgde voor de beslissing in de blessuretijd.

Boeiend en tactisch duel

De hoogtepunten in het boeiende en tactische duel deden het hem. Voor beide clubs waren balbezit en de snelle passing erg belangrijk. Coaches Zidane en Setién beseffen dat de kracht van beide ploegen nu op het middenveld liggen, en dat ze daar de wedstrijd kunnen winnen of verliezen.

Frenkie de Jong

Voor Frenkie zat er geen hoofdrol in gisteren. Dit is hij natuurlijk gewend vanuit Ajax, en hij leek er dan ook op gebrand meer aanwezig en opvallend te zijn dan dat hij de laatste weken is geweest. Echter kon hij de hoofdrol gisteren niet spelen. Die was voor Vinícius Júnior, de pas 19-jarige jongeling van Real Madrid.

Bron foto: ad.nl

Laat hieronder uw mening weten