Arjen Lubach

Arjen Lubach heeft opnieuw zijn eigen kijkcijferrecord verbroken. Meer dan twee miljoen mensen keken gisteren naar Zondag met Lubach, zo is gebleken uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Vanaf de zolder

Voor Zondag met Lubach is het de eerste keer dat ze de grens van twee miljoen kijkers hebben overschreden. Hun vorige record stond op ruim 1,9 miljoen kijkers, deze werd vorige maand al behaald.

Arjen Lubach laat op Instagram weten dat deze recorduitzending niet helemaal vlekkeloos is verlopen. In de montageruimte was namelijk de stroom uitgevallen, waardoor ze moesten verhuizen naar de zolder bij Arjen thuis. Dit gebeurde uiteraard allemaal op gepaste afstand. Arjen zegt: “Later die avond zouden er twee miljoen mensen kijken naar iets dat op mijn zoldertje was geedit. Dat vond ik een grappig idee. Nu ga ik even twee dagen slapen.”

Andere kijkcijfers

Ook Homeland was gisteren op tv te zien. Zij begonnen aan de eerste aflevering van het laatste seizoen, maar wisten slechts 271.000 kijkers te trekken.

Zondag met Lubach stond op de derde plek. Alleen het acht uur journaal van de NOS (ruim 2,9 miljoen kijkers) en Boer zoekt Vrouw (ruim 3,4 miljoen kijkers) werden beter bekeken. De kijkers van Boer zoekt Vrouw hoefde alleen niet op een romantische aflevering te rekenen.

Bekijk hier een gedeelte van de aflevering terug:

Bron foto: nu.nl

Laat hieronder uw mening weten