Rico Verhoeven Wie Het Laatst Lacht

Rico Verhoeven (30) lijkt zijn eigen krachten niet te kennen. Hij is zo sterk dat hij tijdens de opnames va ‘Wie Het Laatst Lacht…’ een journalist zijn rib heeft gebroken. Het programma van Wendy van Dijk (49) liep erg uit de hand. In het programma worden bekende mensen door Wendy van Dijk en de journalist voor de gek gehouden. Dit liep verkeerd af. De rib van een journalist werd gebroken.

Rico Verhoeven in de maling genomen

In de vorige aflevering werd Martien Meiland in de zeik genomen. Nu is het aan bokser Rico Verhoeven. Terwijl hij in de veronderstelling is dat hij een interview aflegt voor Fox Sports, trekken Wendy van Dijk en de interviewer alles uit de kast om voor schud te zetten. Dit is geen interview waarmee kickbokser Rico Verhoeven door zal breken in de Verenigde Staten. Dit is een interview waarin de bokser, net als veel andere bekende Nederlanders, voor de gek wordt gehouden.

Het interview komt nog netjes op gang, maar al snel lijkt het alsof de interview zich niet heeft ingelezen in de kickboser Rico Verhoeven. Alle vragen doen vermoeden dat hij helemaal geen idee heeft wie hij nu eigenlijk voor zich heeft. Rico Verhoeven lijkt niet bekend te zijn met de show, wat logisch is omdat het een neppe show is. Alles loopt nog stroever als Rico Verhoeven plots wordt aangezien als zijn rivaal Badr Hari en hij al snel beschuldigd wordt te liegen. Rico Verhoeven blijft ontkennen dat hij in aanraking is geweest met de politie of een bekende ex heeft gehad. Hij lijkt alles nog erg serieus te nemen. Zo serieus dat hij het niet leuk vind.

Rico Verhoeven kent zijn kracht niet

“Ik denk dat je mijn tegenstander bedoelt”, zegt Rico Verhoeven op een gegeven moment, als het gesprek helemaal lijkt te ontsporen. “Ik ben Rico Verhoeven. Je zou me moeten Googelen”, zegt de bokser uiteindelijk. Wanneer Wendy van Dijk besluit dat de grap over is en alles wordt bijgelegd, is het tijd om knuffels uit te delen. “Ik ben klaar om deze man een draai om zijn oren te geven”, vertelt Rico opgelucht als hij haar gezicht ziet.  Er worden zulke harde knuffels uitgedeeld dat Rico Verhoeven grapt dat er wel een rib moet zijn gebroken. Die grap blijkt daarentegen waarheid, want van de journalist is echt een rib gebroken.

Voor Rico is dit natuurlijk weer nieuwe blunder, omdat hij zich eerder al in de maling liet nemen. “Nee! Dan moet ik die man echt even een bloemetje sturen”, wordt duidelijk door Rico Verhoeven gezegd bij een terugblik in de studio van het programma. “Al was dit het minimale wat hij verdiende!” Rico Verhoeven was even boos geworden tijdens het gesprek, omdat een paar vragen een verkeerde snaar raakten. Vooral de vraag over de bekende ex. Zo zijn Rico en zijn vrouw sinds kort uit elkaar. Dit verdriet werkt hij nu weg door zich op zijn passie te richten en hard te werken aan een eigen fast casual restaurant. Zo opende hij samen met chef Eveline Wu een Asian Fusion restaurant in Eindhoven. Het doel is om er gezond en lekker eten te maken, wat voor iedereen toegankelijk is.

Typisch Wendy van Dijk programma

Het programma van Wendy van Dijk weet indruk te maken. Eerder gebeurde dit al door Martien Meiland in de maling te nemen. Het is eigen voor Wendy van Dijk om dit soort programma’s te maken. Eerder maakte ze al Ushi en Dushi en Ushi & The Family, waarin ze aan de hand van een verborgen camera een programma maakte waarbij bekende mensen werden geïnterviewd met gênante vragen. In de diverse shows van Wendy van Dijk zijn niet alleen bekende maar ook onbekende Nederlanders het slachtoffer van de grappen van Wendy.

Wendy van Dijk lijkt wel van de nodige grappen te houden. De programma’s slaan voornamelijk aan omdat het telkens interessant is voor het publiek hoe mensen nu reageren op de grappen. Vaak zijn die in eerste instantie niet blij, tot ze horen dat het allemaal maar een grapje was en niks serieus moet worden genomen van wat er daarvoor is gezegd. Eerder zette Wendy van Dijk voornamelijk typetjes neer. bekende maar ook onbekende Nederlanders het slachtoffer van de grappen van Wendy.  Ook nemen BN’ers andere BN’ers in de maling en duikt Wendy van Dijk wederom in de huid van diverse nieuwe typetjes.

Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6.

Laat hieronder uw mening weten