Rico Verhoeven en partner niet meer samen

Rico Verhoeven en zijn partner Jacky Duchenne zijn na 13 jaar uit elkaar. Dit heeft de 30-jarige kickbokser zelf via Instagram bekend gemaakt. Ook geeft hij aan dat zijn ouders al niet meer bij elkaar waren toen hij zelf klein was, en dat hij dit niet voor ogen had op het moment dat hij een gezin met drie kinderen stichtte met Jacky.

Er waren al maanden problemen

In een interview is te lezen dat er al maanden problemen waren. Voor een wedstrijd kwam Jacky altijd nog even naar de kleedkamer om Rico een hart onder de riem te steken. Voorafgaand aan zijn gevecht met Badr Hari in december 2019 gebeurde dit ook. Ze deden dit immers altijd en Rico dacht dat hij er goed aan zou doen zijn routine niet te verbreken. Echter was dat zó heftig, dat hij bijna in tranen uitbarstte. “Alles in je lijf staat zo op scherp; elke vezel, elke emotie, alles staat honderd procent aan richting dat gevecht”, geeft Rico aan.

Relatietherapie

Het stel ontmoette elkaar toen ze tieners waren. Ze zijn 13 jaar samen geweest maar nooit getrouwd. Dit was volgens Rico een bewuste keuze omdat ze graag wilde trouwens op het moment dat de kinderen dit ook mee konden maken. Dit zodat zij de rest van hun leven konden terugdenken aan een mooie dag. Ondanks dat het al maanden slecht ging zijn ze nog wel in relatietherapie gegaan, maar ook dat hielp helaas niets. Het enige moment waarop hij alles even los kon laten, was wanneer hij aan het trainen was. Op het moment dat hij vervolgens weer de auto in stapte op weg naar huis, begon alles weer te malen in zijn hoofd. Wel zegt hij dat hij, ondanks het grote verdriet, er wel weer bovenop komt. “Als ik omval, sta ik altijd weer op.”

Laat hieronder uw mening weten