Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, is in het ziekenhuis terecht gekomen na een ernstig auto-ongeluk. Dit ongeluk zou hebben plaatsgevonden in Den Haag. Dat Samantha de Jong dit ongeluk heeft meegemaakt, werd eerder bevestigd door haar voormalig manager, die dit doorgaf aan onder andere Shownieuws. Samantha de Jong zou momenteel in kritieke toestand in het ziekenhuis liggen.

Barbie naar het ziekenhuis gebracht

Samantha de Jong was afgelopen zondagmiddag betrokken bij een heftig auto-ongeluk. Ze zat op het moment dat het ongeluk plaatsvond niet achter het stuur. Zelf was ze passagier in de auto die verongelukte. De bestuurder verloor het macht over het stuur en is vervolgens tegen het hekwerk van een viaduct gebotst. Het is onduidelijk waardoor de bestuurder het macht over het stuur verloor. De TV persoonlijkheid Barbie was niet de enige die in de auto zat. Zo meldde de politie eerder op Twitter dat er drie personen in de auto zaten. Er was dus één bestuurder en er waren twee bijrijders.

Het bericht van de politie is hierboven terug te vinden. Een van de mensen uit de auto is zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd. De andere inzittende zijn met iets lichtere verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Barbie was niet de bestuurder van de auto, maar was bijrijder tijdens het ongeluk. Om zo snel mogelijk bij het ongeluk te helpen kwamen brandweer, ambulances, politie assistentie en een traumahelikopter te pas.

Kritieke toestand Samantha de Jong

Eerder leek de manager van Samantha de Jong te hinten dat Barbie in een zeer ernstige toestand in het ziekenhuis lag. “De vraag is nog of Samantha dit zal overleven en als dit al het geval is, wat de blijvende schade zal zijn”, zou de voormalige manager Jake Hampel, aan het SBS6-programma Shownieuws verteld hebben. Later kwam er meer nuance in het verhaal. De manager kon niet helemaal duidelijk zeggen hoe ernstig de toestand was, omdat hij zelf geen contact meer met haar heeft. De voormalige manager zou zich zelf ook hebben laten informeren door bronnen uit Samantha de Jong haar eigen woonplaats Scheveningen.

Velen zegt de naam Samantha de Jong niets. Wanneer er dan een gezicht bij de naam komt, gaat bij het gros wel een lampje branden. Samantha de Jong is voornamelijk bekend als de TV persoonlijkheid Barbie. Zo is ze vooral bekend geworden door haar realityseries waarin ze met de naam Barbie door het leven ging. Barbie is voornamelijk bij het Nederlandse publiek bekend geworden door de realityserie Oh Oh Cerso. Ze heeft ook een eigen reeks gehad met haar toenmalige man Michael van der Plas. Barbie heeft een dochter (Angelina) en een zoontje (Milano).

Meer details moeten nog volgen

Vooralsnog is het onbekend of Samantha dit auto-ongeluk overleeft. Het is verder ook onduidelijke wat haar medische toestand is. Het zou kunnen dat de persoonlijkheid die men vooral van televisie kent, blijvende schade overhoud aan dit auto-ongeluk. Verdere details rondom de oorzaak en gevolgen van dit ongeluk moeten naar verloop van tijd nog duidelijk worden.

Laat hieronder uw mening weten