Ben jij een echte fan van de serie Friends? Dan is dit mogelijk de kans om dat te tonen. In Rotterdam wordt een heuse quiz georganiseerd die fans van de serie al hun kennis op tafel moet laten gooien. In de quiz wordt de ene na de andere lastige vraag over de serie gesteld. Zo wordt duidelijk wie de grootste fan is.

Zoek dus maar snel alle trivia op over personages Monica, Chandler, Rachel, Ross, Joey en Phoebe. Die zul je mogelijk nodig hebben als je besluit om deel te nemen aan de quiz, die plaats zal vinden op 8 maart van 19:00 uur tot en met 22:00 uur. Er zullen in het totaal acht rondes zijn met vragen, foto’s nummers en fragmenten uit de serie. Daarvoor is er veel keuze, want met maar liefst 236 afleveringen weet je van tevoren nooit welke momenten er allemaal zijn geselecteerd. Je moet maar net die éne aflevering hebben gemist of niet hebben onthouden en daardoor een vraag onjuist beantwoorden.

De quiz wordt georganiseerd op de Schiestraat 20 in Rotterdam. Om deel te nemen aan de Friends quiz, moeten geïnteresseerden zich wel eerst aanmelden. Deelname kan al vanaf €17,50 per team. Om een team te vormen heb je minimaal twee personen en maximaal vijf personen nodig. Trommel dus maar snel als je vrienden op voor deze Friends quiz. Er lijkt veel vraag te zijn naar de plaatsen, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar bij deze quiz over de populaire serie. Wil jij je inschrijven? Klik dan snel even op deze link!

Immens populaire televisieserie

Deze quiz wordt door een fan georganiseerd die helemaal weg lijkt te zijn van de televisieserie. Ze heeft inschrijvingen voor de quiz geopend via Eventbrite. Dit is een website waarop iedereen zelf een pagina kan aanmaken voor een evenement. De organisator heet Annabel. Zij is duidelijk niet de enige persoon die zo weg is van de serie, want de quiz trekt de aandacht van fans.

Door de jaren heen heeft Friends veel populariteit weten te verkrijgen. De sitcom gaat al ruim 25 jaar mee en ondanks dat er geen nieuwe afleveringen meer verschijnen, wordt de serie vandaag de dag nog steeds bekeken. Momenteel is de serie te zien op Netflix. Wereldwijd hebben mensen in alleen 2018 al ruim 54,3 miljoen uren naar de personages Monica, Chandler, Rachel, Ross, Joey en Phoebe gekeken. Ondertussen zal dit al vele malen meer zijn. Weet jij alles over Friends, dan is dit de kans om dat te laten zien!

Wil jij op korte termijn nog meer Friends zien? Dat kan. HBO Max werkt namelijk aan een speciale reüniespeciaal van deze hitserie. In mei wordt deze eenmalig uitgezonden. Alle zes de hoofdrolspelers zullen voor de reünie terugkeren. Volgens de laatste berichten van Amerikaanse media krijgen hoofdrolspelers Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) en David Schwimmer (Ross) tussen de 3 en 4 miljoen dollar (wat neerkomt op ongeveer 3,5 miljoen euro) voor hun eenmalige reünie. HBO Max lijkt dus veel uit de kast te trekken om ook deze terugkomst weer in de smaak van het trouwe Friends publiek te laten vallen.

Laat hieronder uw mening weten