Nog even en dan kunnen we weer genieten van The Simpsons. Er beloofd een mogelijk een interessante The Simpsons Marvel Avengers Endgame cross-ver te worden gemaakt voor zowel fans van The Simpsons als Marvels superhelden. Dit blijkt uit een poster die vrij recent nog werd gedeeld.

Op de poster zien we ontzettend veel knipoogjes naar de populairste Marvelfilm in tijden. The Simpsons kennende wordt dit een parodie die op verschillende manieren de draak steekt met de populaire superheldenfilms van Marvel. Op de poster zelf zijn al de nodige grapjes verborgen die vooral echte Marvel fans zullen spotten.

Eerst in de Verenigde Staten

De poster werd onthuld op de Twitter pagina van Matt Selman. Hij is de producer van The Simpsons. De aflevering brengt een cross over tussen Marvels Avengers Endgame en The Simpsons. De speciale aflevering gaat Bart The Bad Guy heten en wordt zondag 1 maart voor het eerst uitgezonden. De aflevering verschijnt eerst op Fox in de VS, maar het is zeer aannemelijk dat we in Nederland ook snel van Bart The Bad Guy kunnen genieten. Het is nog onbekend wanneer de aflevering aan de grote lijst met The Simpsons aflevering op Disney+ wordt toegevoegd.

Op de poster zien we een The Simpsons versie van Thanos. Dit is de slechte superschurk in zowel Infinity War als opvolger End game. Om het extra interessant te maken wordt deze rol ingesproken door Kevin Feige. Dit is de baas van Marvel. Op die manier wordt op verschillende manieren naar een interessante manier om een goede parodie op de film te maken. De regisseurs van Marvels Avengers Endgame krijgen ook een rol in de film. Zo spreken zij schurken in die ook op de poster van The Simpsons Bart the Bad Guy worden getoond. Opvallend is dat Magie op de poster ontbreekt. Zij is volgens Fox nog ‘te jong om superheldenfilms te zien’.

Speciale The Simpsons Marvel Avengers Endgame aflevering

De speciale aflevering zal inspelen op een echte gebeurtenis rondom de superheldenfilm Marvel Avengers Endgame. Toen de film in première ging, wilden de mensen bij Marvel alles op alles zetten om te voorkomen dat mensen werden gespoiled. De film zou namelijk voortborduren op een ontknoping in Marvels Avengers Infinity War, die de nodige fans geschokt achterliet. Er werd zelfs gevraagd om de aflevering niet te spoilen. Dit schreeuwt uiteraard om een parodie.

Die komt er nu. Bart Simpsons trekt zich helemaal niets aan van spoilers en gaat in de aflevering proberen om iedereen te voorzien van een flinke dosis spoilers. Heb jij beide films van Marvel nog niet gezien? Geen zorgen. Alhoewel de kans klein is dat een kijker van deze aflevering nog niet naar de nieuwste Marvel films heeft gekeken, lijkt er in de aflevering wel enigszins rekening mee te zijn gehouden.

Bart kan zijn mond niet houden

Het ziet er niet naar uit dat Bart Simpsons echte spoilers rondom die films naar buiten gaat brengen. Zo zal Bart voornamelijk spoilers uitbrengen op een parodie op de superheldenfilm. Deze superheldenfilm is een fictieve film die zich afspeelt in de wereld van The Simpsons. Bart heeft een vroege preview van de film gezien en weet in de aflevering alles rondom de film te vertellen.

Het is niet gek dat The Simpsons een parodie maakt van de heldenfilm Marvel’s Avengers Endgame. The Simpsons is momenteel in volle glorie te bezichtigen op Disney+. Hier staat ook een heleboel Marvel content op. Door een parodie te maken in The Simpsons, wordt ook direct Marvel weer wat onder de aandacht gebracht. Slim, omdat The Simpsons door de overname van Twenty First Century Fox nu van Disney is. Dit opent vele deuren om Disney gerelateerde grappen te maken.

Vaker een parodie bij The Simpsons

Interessant is dat Disney in het verleden ook Marvel op heeft gekocht. Er staat dan ook bijzonder veel Marvel content op haar streamingdienst Disney+. Na het zien van de parodie krijgen kijkers mogelijk neigingen om al snel daarna ook eventjes Marvel’s Avengers Endgame op de streamingdienst te streamen. Ook kan andere Marvel content mogelijk weer meer in trek raken. Dat zal waarschijnlijk ook al gebeuren wanneer de aflevering in de Verenigde Staten op de televisie wordt uitgezonden. Door de parodie gaat er aandacht naar het merk.

Sowieso is het niet nieuw voor The Simpsons om parodieën in de afleveringen te verwerken. Dit gebeurd op regelmatige basis. Zo werden er diverse Breaking Bad, Idols en Russische parodieën opgevoerd in de serie. Ook rondom populaire series als Stranger Things, weten de makers van het populaire programma The Simpsons leuke grappen te bedenken. Sowieso is de serie gemaakt om op de lachspieren in te werken. Soms gaat dit wel gepaard met de nodige grove humor en geweld.

Nog even geduld voor The Simpsons Marvel Avengers End Game

Ben je nog op zoek naar vermaak? Met The Simpsons verveel je je niet snel, want er staan echt een hele grote hoeveelheid aflevering op de streamingdienst Disney+. Hierdoor hoeft het niet lastig te zijn om te wachten op die langverwachte cross over tussen de superheldenfilm Marvels Avengers End Game en de dolkomische The Simpsons. Met honderden aflevering aan archief is er voldoende om een saaie dag te doden. Er zijn zelfs teveel afleveringen om in een vrij weekendje te zien.

Laat hieronder uw mening weten