Tom Holland Harry Potter

Tom Holland (23) is een enorme Harry Potter fan. Zo een grote fan zelfs dat hij denkt dat hij meer over de magische jongen die bleef leven weet, dan de schrijfster van de boeken zelf. Het lijkt erop dat de Spider-Man acteur in zijn vrije tijd en heleboel Harry Potter trivia in zijn hoofd heeft proberen te stampen.

Hij is in ieder geval ontzettend zelfverzekerd van zijn zaak want hij heeft deelgenomen aan een Harry Potter quiz waarin hij naar eigen zeggen helemaal uit zou gaan blinken als een Harry Potter nerd. Dit blijkt uit een interview wat BBC Radio 1 met de enthousiaste Spider-Man acteur had.

“Ik weet alles over Harry Potter”

De acteur is sowieso een ontzettende fan van quizes. Vooral van pubquizes. Hij speelt ze regelmatig in zijn stamkroeg in Engeland. Deze keer staat de quiz in het teken van Harry Potter. Tijdens de Harry Potter quiz heeft hij aan andere mensen laten zien hoeveel hij echt weet over de magische avonturen die uit de creatieve schrijverspen van J.K. Rowling zijn komen vallen.

Zelf zei hij voorafgaand aan de pubquiz het volgende tegen BBC Radio 1: “morgenochtend is de Harry Potter Pub Quiz bij mijn moeder, en ik zou iedereen bij die quiz met gemak verslaan. Ik denk dat ik zelfs meer over Harry Potter weet dan J.K. Rowling [de schrijfster van de boeken, red.” Dat laatste vermeld hij enigszins grappend, maar hij wil er wel mee aangeven dat hij een enorme fan is van de hele magische tovenaarswereld uit de Engelse schrijfster haar boeken.

Tom Holland Harry Potter nerd?

Het is onduidelijk of Tom Holland de Harry Potter quiz uiteindelijk heeft gewonnen. Daardoor is niet na te gaan of hij aan grootspraak deed of echt een ontzettende Harry Potter nerd is. In ieder geval heeft de acteur eerder wel aangegeven dat hij zo’n grote fan van de serie was dat hij het op jonge leeftijd al las. Hij was er vroeger echt geobsedeerd door. Sterker nog, vandaag de dag is hij het nog steeds!

Tom tegen BBC: “ik ben echt geobsedeerd door Harry Potter. Als kind was ik al een enorme fan” Onlangs zou hij een Harry Potter sorteerhoed hebben opgezet tijdens een online test. Hier zou Griffoendor uit zijn gekomen. In hetzelfde interview geeft Tom Holland aan dat hij hier echt blij mee is. Hij voelt zich ook echt een Griffoendor.

Tom Holland interview op BBC Radio 1

Het hele fragment waarin Tom Holland aangeeft dat hij meer over Harry Potter weet dan de schrijfster zelf, is terug te vinden op YouTube. Zo kun je zelf heel het interview met de beroemde acteur terugluisteren. Het fragment duurt 11:26 en geeft zelfs informatie over andere projecten waar Tom Holland mogelijk mee aan de slag gaat. De uitspraak dat hij meer weet dan J.K. Rowling wordt ongeveer op 4:55 gedaan. Je kunt naar dit fragment doorspoelen of heel het filmpje kijken.

Back To The Future voor Tom Holland?

In het hele fragment wordt in ieder geval veel meer dan alleen Harry Potter besproken. Zo is er een mogelijkheid besproken dat de acteur ooit terugkeert in een Back To The Future remake. Iemand zou sowieso naar hem toe zijn gekomen om een aanbod te doen. Tom Holland zou dit hebben afgewezen. De Spider-Man acteur heeft het op het moment waarschijnlijk ook druk genoeg om het afwijzen van klussen te kunnen permitteren. Zo is hij buiten zijn rol als Spider-Man al teruggekeerd in veel stemacteerrollen. Denk bijvoorbeeld aan Spies in Disguise (Spionnengeheimen). Deze film verscheen recent nog in de Nederlandse bioscopen.

Dit gesprek kwam ter sprake omdat Tom Holland en Robert Downey Jr. eerder via een deep fake aan een scene van de film werden toegevoegd. Dit is een techniek waardoor in een video de gezichten van mensen worden verwisseld. In deze deep fake veranderen de twee acteurs in de persones Marty McFly en Doc Brown van Back To The Future. Tom Holland vind het zelf wel een tof effect, maar uit het interview valt af te leiden dat daar ook alles mee is gezegd.

Uiteindelijk zou hij het niet zien zitten om echt de rol te gaan spelen. Dit komt doordat een remake volgens hem weinig zou toevoegen. De kans is daarom klein dat er een remake met Tom Holland komt. Het is onbekend of Robert Downey Jr. het wel of niet zit zitten om aan zo een project mee te werken.

Laat hieronder uw mening weten