Wie Is De Mol 2020

Vandaag werd de één na laatste aflevering van Wie Is De Mol 2020 uitgezonden en de finale komt steeds dichterbij. Ondertussen is duidelijk geworden wie er allemaal naar de finale gaan, maar de uitslag lijkt mensen teleur te stellen. Ze hadden iets spectaculairs verwacht.

Onverwachtse wending brengt woede voort

Presentator Rik van de Westelaken liet al snel duidelijk blijken dat we dit keer vier kandidaten inclusief de mol naar de finale zien gaan. De vier finalisten nemen het in de finale tegen elkaar op en vervolgens wordt bekendgemaakt wie eigenlijk de mol is. Op het moment is er niemand afgevallen, dat gebeurt pas in de slotaflevering. Normaal gesproken moet deze speler in de één na laatste aflevering naar huis.

De wisseling in het format wordt door de molloten slecht ontvangen. Zij hadden liever gezien dat er maar drie mensen inclusief mol naar de finale zouden gaan en we direct afscheid zouden nemen van die vierde speler. Mensen vragen zich massaal af wat er is gebeurt met de Wie Is De Mol finale waarin je gewoon drie finalisten had. Ze vinden het ‘nergens op slaan’ dat er plots vier lui aan de finale meedoen, in plaats van de gebruikelijke drie deelnemers.

Fans Wie Is De Mol zijn er klaar mee

Er zijn fans die aangegeven er helemaal klaar mee te zijn. Ze vinden het een langdradig gedoe en een ‘schijtseizoen.’ Uiteindelijk wordt er zelfs over nagedacht om de finale niet eens te gaan kijken. Zo denken velen allang te weten wie de mol is en lijkt het alsof AvroTros nog even tijd wil rekken. Doordat er wederom niemand is afgevallen deze aflevering, wordt het als een ‘zinloze en saaie aflevering’ neergezet.

Sowieso wordt dit vaker geroepen over aflevering waarin er niemand afvalt. In dit seizoen is dit enkele keren gebeurt en dit zorgde zeker voor de nodige discussie. Uiteindelijk haal je deels je informatie uit wie nu eigenlijk wie verdenkt en wie er afvalt omdat zijn of haar verdenkingen absoluut niet kloppen. Fans verwachten dat in het geval er niemand afvalt dit in ieder geval wordt gecompenseerd door de aflevering erna bijvoorbeeld twee kandidaten naar huis toe te sturen.

Niemand naar huis in Wie Is De Mol

Sowieso is het niet het eerste seizoen waarin een situatie voor komt waarin niemand naar huis gaat. Dit seizoen is er in drie van de negen afleveringen niemand naar huis gegaan. Zo konden spelers door samen met de meerderheid ‘vrijstelling’ te kiezen, voorkomen dat iemand zijn scherm zou zien. Een latere aflevering kwam het concept weer door aan de hand van groene en rode kaarten die konden worden uitgedeeld. Ook hier werd voorkomen dat iemand een rood scherm zag en daardoor bleven alle spelers in het spel Wie Is De Mol aanwezig.

Juist omdat er zoveel aflevering zijn waarin niemand naar huis wordt gestuurd, wordt het als ‘het minst interessante seizoen tot nu toe bestempeld’. In ieder geval kan er nog een interessante twist komen. Zo is dit de twintigste editie van Wie Is De Mol. Eerder werd al gespeculeerd dat er misschien twee mollen zijn en dat dus de reden is dat er deze aflevering niemand naar huis ging. Mochten er twee mollen zijn, dan zou dat anders betekenen dat er maar één speler in de finale zat. Die zou dan per definitie al de laatste speler zijn en dus winnen.

Live de finale bijwonen

In ieder geval kunnen mensen die nog wel met spanning naar de finale uitkijken, de finale zowel op televisie als live in een bioscoop volgen. De finale van Wie Is De Mol wordt namelijk in diverse bioscopen door heel het land op het witte doek geprojecteerd. Het handigst is hiervoor om te kijken of er bij jou in de buurt een Pathé bioscoop zit die uiteindelijk een vertoning van Wie Is De Mol live aanbiedt.

De laatste aflevering van Wie Is De Mol 2020 is te zien in verschillende Pathé-bioscopen door het hele land. De Wie Is De Mol finale draait op 14 maart 20:30 in de volgende steden bij Pathé: Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle

Wie Is De Mol 2020 in Pathé

De eerste tickets gingen 11 februari al in de verkoop. Eerder werden ze al aan AVROTROS-leden verkocht. Vanaf 26 februari zijn kaarten pas vergkrijgbaar voor het grote publiek. Omdat de kaarten nog niet zo heel lang beschikbaar zijn, is er nog een kans dat jij één van de kaarten kunt bemachtigen. De mogelijkheid wordt maar eenmalig aangeboden en op is op. De tickets zijn €6 per stuk en te krijgen via de website van Pathé. Tickets moeten via de website vooraf worden besteld.

Laat hieronder uw mening weten